Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Άδωνις Γεωργιάδης: "Τον χειμώνα οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να μπαίνουν σε κλειστούς χώρους, οι ανεμβολίαστοι όχι" - Φέρνουν υποχρεωτικό εμβολιασμό



ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΨΗΦΟ !

Άδωνις Γεωργιάδης: "Τον χειμώνα οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να μπαίνουν σε κλειστούς χώρους, οι ανεμβολίαστοι όχι"

 Συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε σήμερα σε πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ,
αναφορικά με τη συζήτηση για τις διευκολύνσεις που μπορούν να έχουν οι εμβολιασμένοι: «Η κουβέντα για τα λεγόμενα προνόμια των εμβολιασμένων, που δεν είναι προνόμια αλλά περισσότερο βαθμοί ελευθερίας των εμβολιασμένων σε σχέση με τους ανεμβολίαστους θα ξεκινήσει όταν θα έχουμε πλέον δώσει στο σύνολο των κατοίκων της Ελλάδας την ευκαιρία του εμβολιασμού. Νομίζω ότι δεν είμαστε μακριά. Αρχές Ιούλιου θα έχει επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Τον χειμώνα οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να μπαίνουν σε κλειστούς χώρους, οι ανεμβολίαστοι όχι».

 Η κυβέρνηση, λοιπόν, αποφασίζει να φέρει διά της πλαγίου οδού τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Μια ενέργεια που θα φέρει, σίγουρα, εκλογικά και πολιτικά εναντίον της εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους της. Αυτές τις δυσκολες ώρες που η Ελλάδα αντιμετωπίζει την πανδημία, οικονομική κρίση, τουρκικές παραβιάσεις και απειλές, ανεργία, εγκληματικότητα, η κυβέρνηση αντί να προσπαθεί να έχει ενωμένους Έλληνες και να πείθει για τις υγειονομικές τις αποφάσεις με επιχειρήματα τους πολίτες, εν τέλει διχάζει την Ελληνική κοινωνία με ολοκληρωτικές αποφάσεις υποχρεωτικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου