Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Ε.Ο.Ν. : ΧΥΔΑΙΑ, ΦΤΗΝΗ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ! 

 



 Η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά ότι έχει να κάνει με μία κοινωνία κοπάδι, μία νέα γενεά, η συντριπτική πλειονότητα της οποίας έχει απολέσει κάθε αξία και ηθική αρχή και δεν πιστεύει πλέον στον Τριαδικό Θεό, παρά μόνο στην καλοπέραση, τις ανέσεις και το κυνήγι της ευκολίας και της ηδονής. Με τον πιο χυδαίο, φτηνό και ξεδιάντροπο τρόπο ο γαλάζιος φεουδάρχης κάλεσε σήμερα τους νέους 18-25 ετών να "τσιμπήσουν" την ευκαιρία των προπληρωμένων 150 € , για να "τσιμπηθούν" μ' ένα εμβόλιο. Το βρωμερό κατεστημένο αντιμετωπίζει πλέον στεγνά την Ελληνική Νεολαία σαν ένα αφελές 5χρονο, στο οποίο υπόσχεται παιχνίδι από τα Τζάμπο, άμα φάει όλο του το φαγητό. Η συστημική εξουσία έχει ελέγξει τις αντοχές και τον αξιακό κώδικα των νέων ανθρώπων, οι οποίοι τρέφονται αποκλειστικά από τις σαβούρες και τα σκουπίδια της πραγκοσμιοποίησης υποτασσόμενοι πλήρως στα κελεύσματά της. Η απόφαση αυτή της πολιτικής ηγεσίας προσβάλλει κατάφωρα την τιμή και την αξιοπρέπειά μας και αποκαλύπτει εξόφθαλμα τις προθέσεις της πολιτείας να παγιδεύσει τους νέους και τις νέες, να τους καλλιεργήσει την ψευδαίσθηση, ότι ενδιαφέρεται τάχα για το καλό τους, και να τούς καταστήσει πειθήνια όργανα και φερέφωνα του νεοεποχιτισμού. 

Ως Ε.Ο.Ν. δηλώνουμε την ξεκάθαρη αντίθεσή μας σε κάθε ανήθικη πολιτική προσπάθεια αιχμαλωτίσεως της νεολαίας και αισχρής τιμολόγησης της ελευθερίας και των αρχών της. Η σύνταξη των Νέων στις γραμμές του Εθνικιστικού Συλλόγου μας συνιστά για τη νέα γενέα μία αποφασιστική κίνηση θωράκισης και άμυνάς της από τα βέλη της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Μόνο μέσα από τη συμμετοχή σε αυτόνομες κοινότητες, όπως στην Ε.Ο.Ν., μπορούμε να εμποδίσουμε μαχητικά την εξαγορά της ψυχής των Ελληνόπουλων! 

1 σχόλιο:

  1. Είμαστε η ντροπή των προγόνων μας που πολέμησαν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Είμαι Έλληνας! Γεννησα τη Δημοκρατία, ασχολήθηκα με τη Φιλοσοφία, δημιουργησα πολιτισμο χιλιάδες χρόνια τωρα, στελεχώνω τα καλύτερα πανεπιστήμια, νοσοκομεία και άλλες κρατικές δομές σε όλον τον κόσμο! Και τωρα ξεπούλημα για 150€ επίγειων απολαύσεων; Πολέμησα για τον σχηματισμό του Ελληνικού Κράτους και τωρα υποτιμούν την νοημοσύνη μου; ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή