Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Ε.Ο.Ν. : ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

 




 Σάλο έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα στην ελληνική κοινωνία η τραγική δολοφονία των Γλυκών Νερών. Ο δολοφόνος πιλότος είχε συνάψει σχέση με την Καρολάιν όταν αυτή ήταν 14-15 ετών. Και ρωτάμε όλους τους κυβερνώντες των τελευταίων ετών και τα ΜΜΕ: έπρεπε να θρηνήσουμε θύματα; Τόσα χρόνια εμείς οι συντηρητικοί, οι εθνικιστές, οι "οπισθοδρομικοί" για όλους αυτούς τους προοδευτικούς διατυπώνουμε τις θέσεις μας για αυστηροποίηση των ποινών σε παιδεραστές, κατάργηση του νόμου αλλαγής φύλου από τα 15, αύξηση του επιτρεπόμενου ορίου σεξουαλικής πράξης με συναίνεση. Τόσα χρόνια τα κανάλια, τα περιοδικά, τα σχολεία προωθούν σε παιδιά και εφήβους τη λογική "των πολλών εμπειριών" από μικρή ηλικία και των "σχέσεων". Ταινίες, σειρές, βιντεοπαιχνίδια προωθούν την εκπόρνευση της παιδικής και εφηβικής ηλικίας εδώ και δεκαετίες. Σε κάποιες δυτικές χώρες η παιδεραστία θεωρείται "σεξουαλικός προσανατολισμός"! Άκουσον άκουσον! ΜΚΟ, αριστεροφιλελεύθεροι εδώ και χρόνια προωθούν στις μικρές ηλικίες μια λογική πανσεξουαλισμού και μιας ιδεολογίας του "όλα επιτρέπονται", ενώ συγχρόνως χαϊδεύουν τα αυτιά των παιδεραστών. Σε βιβλίο γλώσσας του Γυμνασίου, υπάρχει κείμενο που αναφέρει πόσο "ωραία και ρομαντική" ήταν η σχέση μιας δεκαπεντάχρονης με τον 30χρονο Σάκη! Αυτά μαθαίνουν Έλληνες τα παιδιά σας στο σχολείο. Πόσο τα "αγαπάει" ο 30χρονος Σάκης της γειτονιάς. Αυτή είναι η κοινωνία της αριστεράς, της προόδου, του αθεϊσμού. Μια κοινωνία χωρίς Αξίες, Εγκράτεια, Πίστη, Ιδανικά. 



 Αν θέλουμε, λοιπόν, να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα κατά παιδιών και εφήβων, δεν χρειάζονται υποκριτικά δάκρυα από δημοσιογράφους και πολιτικούς, αλλά συγκεκριμένες λύσεις: 


 - Άμεση αύξηση του επιτρεπόμενου ορίου συμμετοχής σεξουαλικής πράξης από τα 15 στα 17 και κατάργηση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου! Δεν γίνεται ένα παιδί στα 15 του να θεωρείται ανώριμο να ψηφίσει ή να βγάλει δίπλωμα, αλλά να θεωρείται έτοιμο να "συναινεί" σε σεξουαλικές πράξεις με τον κάθε 30χρονο ή να "αλλάζει το φύλο του". 

 

- Αύξηση και αυστηροποίηση στο μέγιστο των ποινών σε παιδεραστές. -Απαγόρευση ολοκληρωτικά της πορνογραφίας στην Ελλάδα. 


 -Επιστροφή στην Ορθόδοξη παιδεία και τη σωστή διαπαιδαγώγηση. 


 Για να μην θρηνήσουμε άλλα παιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου