Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Ν. : «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ! Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ !»




Η Ε.Ο.Ν. πάντα παρούσα στις μεγάλες κοινωνικές εξελίξεις με ηχηρές παρεμβάσεις και δυναμικό ακτιβισμό δεν αφήνει τίποτε αναπάντητο, τίποτε να πέσει κάτω και καμμία ψευδαίσθηση στις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης, ότι κέρδισαν στη μάχη των Ιδεών και των Αξιών. Η οργάνωσή μας δεν εγκατέλειψε και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει ποτέ τα όπλα στον Αγώνα κατά της Νέας Τάξης και του ψευτοπροοδευτικού συρφετού, ο οποίος αλλοιώνει τα πρότυπα της ελληνικής νεολαίας, πολεμά λυσσωδώς την χριστιανική μας ιδιοπροσωπία και στοχεύει στην αποδόμηση της παραδοσιακής οικογένειας με φεμινιστικά προτάγματα και δικαιωματιστικούς παραλογισμούς. 

Κορίτσια και Αγόρια του Ελληνορθοδόξου Συλλόγου μας με κλιμακιό τους πραγματοποίησαν σήμερα δράση αναρτώντας μεγάλο πανό σε γέφυρα στα νότια προάστια της Αθήνας με κεντρικό σύνθημα «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ! Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ !» εναντιωνόμενα σφοδρότατα στις ξεκάθαρες μεθοδεύσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να κυρώσει ψήφισμα για την μετατροπή της Άμβλωσης σε ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, καθώς και στις αφηνιασμένες αντιδράσεις των δαιμονισμένων νεοεποχιτών για το σποτάκι του Συνεδρίου Γονιμότητας. 

Για εμάς, η άμβλωση συνιστά μια φρικώδη πράξη αφαιρέσεως ανθρώπινης ζωής, μία ψυχρή δολοφονία. Η καθεστηκυία κουλτούρα της διαστροφής, η οποία κυριαρχεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα μέσα μαζικής εξαπάτησης, προτάσσει το δικαίωμα της σωματικής αυτοδιάθεσης σε κάτι που δεν ανήκει σε καμμία κυοφορούσα, ήτοι σ' ένα αγέννητο, αλλά εν ζωή ανθρώπινο οργανισμό. Το έμβρυο δεν είναι ούτε περιττό δόντι, ούτε ενοχλητική κρεατοελιά. Έχει σάρκα, ψυχή και αισθήματα. Οι επικρατούντες κύκλοι των αθεϊστών και των ανώμαλων προσπαθούν να πείσουν τη νέα γενεά ότι η έκτρωση είναι ζήτημα ατομικής επιλογής και άσκησης ατομικού δικαιώματος, ενώ είναι μία ανατριαχιαστική και στυγνή εκτελεστική διαδικασία, μία από τις μεγαλύτερες αμαρτίες των εκπεπτωκότων. Με τριακόσιες χιλιάδες εκτρώσεις ετησίως εν Ελλάδι και μόνο 4.500 εκτιμωμένους βιασμούς η άμβλωση δεν αποτελεί την εσχάτη λύση αντιμετώπισης μίας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, αλλά μια απαραδέκτως δημοφιλή μέθοδο αντισύλληψης. 

Ως Έλληνες Εθνικιστές στηρίζουμε το δικαίωμα της κάθε γυναίκας να δημιουργεί ζωή, να γεννά παιδιά και να αποκτά οικογένεια, που είναι ό,τι ευγενέστερο υπάρχει μέσα σ' αυτόν υπόνομο, που κολυμπά σύσσωμη η σύγχρονη κοινωνία. Η Ε.Ο.Ν. θέτει πάντα σε προτεραιότητα την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας και την ανάσχεση του δημογραφικού προβλήματος. Αυτό θα γίνει μόνο μέσα από γενναία κίνητρα οικονομική ενίσχυσης των νέων ζευγαριών, για να γίνουν γονείς και δη πολύτεκνοι. Μία μεγάλη πολιτιστική καμπάνια με επίκεντρο τη Γυναίκα, την Ελληνίδα Μάνα, η οποία θα εξυμνεί το θείο δώρο και την ευλογία της μητρότητας, είναι η καλύτερη εκπαιδευτική πρωτοβουλία, προκειμένου τα νέα παιδιά να μάθουν πως ευτυχισμένος και πραγματικά ολοκληρωμένος γίνεσαι με το να μοιράζεις Αγάπη, συμμετέχοντας ως δημιουργός στο συγκινητικό θαύμα της ΖΩΗΣ ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου