Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

AMBER ALERT - Εξαφανίζουν την Ελλάδα! Θα τους αφήσεις;




Πριν ενάμιση χρόνο το υπουργείο Μεταφορών μετά από αντίδραση 7 (!) ατόμων της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ αφαίρεσε τις αφίσες του Κινήματος "Αφήστε με να Ζήσω" σε σταθμούς του μετρό για τις επικίνδυνες συνέπειες των εκτρώσεων για τα σώματα των γυναικών και την κοινωνία. Σήμερα αποτελεί πρώτο θέμα, η ακύρωση Συνεδρίου για τη Γονιμότητα, με πρώτη αποχώρηση από το Συνέδριο της ΠτΔ Σακελλαροπούλου.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η Αριστερά με μπροστάρη τον ΣΥΡΙΖΑ και το μιντιακό κατεστημένο εναντιώνονται με κάθε μέσο στην ελληνική οικογένεια, τη μητρότητα, ενώ αντίθετα προωθούν με δημοσιεύσεις, ομιλίες, συγκεντρώσεις και συνέδρια την ομοφυλοφιλία, την αντικατάσταση των Ελλήνων από Ισλαμιστές μετανάστες, τον πολυπολιτισμό και γενικά κάθε ιδέα διεθνισμού. Όλοι τους, κυβερνώντες, αριστερές οργανώσεις, μεγαλοκαπιταλιστικές πολυεθνικές εταιρείες, ΜΜΕ θεωρούν "ρατσιστικό" σήμερα να μιλάς στην Ελλάδα για οικογένεια, μητρότητα, Ορθόδοξη Πίστη, Ελληνική Ιστορία, αλλά θεωρείται αναγκαίο να συμμετέχεις οπωσδήποτε σε συγκεντρώσεις υπέρ των "62 φύλων" και του "δικαιώματος" της έκτρωσης. Μόνο μη διαδηλώνεις κατά των εκτρώσεων, του ισλαμικού εποικισμού, την εξαφάνιση των Ελλήνων από την ίδια τους τη Γη. Τότε για το σύστημα είσαι "ανεπιθύμητος"

Εάν δεν θες να δεις την Ελλάδα να εξαφανίζεται τα επόμενα χρόνια, αγωνίσου πλάι μας στο Κίνημα της
Ε.Ο.Ν. !



Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τις ανεξάρτητες, αντισυστημικές και πατριωτικές ειδησιογραφικές ιστοσελίδες, οι οποίες δημοσιεύουν και κοινοποιούν τις ακτιβιστικές δράσεις και τις πολιτικές πρωτοβουλίες του Συλλόγου μας, της Ε.Ο.Ν., συμβάλλοντας στη διάδοση της αλήθειας και του Αγώνα μας για Ελλάδα, Ορθοδοξία και τα Αυτονόητα, τα οποία έχουν χαθεί μέσα στη σύγχρονη κοινωνική σαπίλα και παρακμή! Συνεχίζουμε δυνατά!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου