Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ! ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ !




Η Ανατολική Αττική τις τελευταίες δεκαετίες μαστίζεται από ένα διαρκώς διογκούμενο κύμα εγκληματικότητας, το οποίο κλυδωνίζει την κοινωνική ηρεμία των πολιτών, θέτει εν αμφιβόλω την ασφάλειά τους και απειλεί πλέον ανοιχτά σε καθημερινό επίπεδο την ίδια τους τη ζωή. 

Οι Έλληνες βιώνουν τις φρικτές επιπτώσεις της μεταναστευτικής πολιτικής Μητσοτάκη και των λοιπών μεταπολιτευτικών προδοτών, οι οποίοι στοχεύουν στη μετατροπή μας σε μία πολυπολιτισμική κουρελού εντός της οποίας το σκληρό ισλαμιστικό ιμπερεαλιστικό στοιχείο θα αφανίσει πλήρως την χριστιανική ταυτότητα των γηγενών. Οι επεκτατικές μουσουλμανικές ορδές δεν αφομοιώνονται και δεν ενσωματώνονται από την ελληνική κοινωνία, όσο κι αν ωρύονται οι ιέρειες του ψευτοπροοδευτικού μετώπου, το οποίο προωθεί τον ισλαμικό εποικισμό και διαρρυγνεί τα ιμάτια του για τη χορήγηση δικαιωμάτων σε εν δυνάμει τρομοκράτες του Ερντογάν. 

Οι παρανόμως εισελθόντες "μπολιαστές", οι οποίοι έχουν διεισδύσει στο εσωτερικό της χώρας και παρασιτούν σε βάρος των νομοταγών, προχωρούν πλέον με θρασύτητα, χωρίς προσκόμματα και ενδοιασμούς, σε απανωτές απόπειρες βιασμού παιδιών, γενετήσιας προσβολής γυναικών, ληστειών κατά συνταξιούχων και λοιπών βαριών ποινικών αδικημάτων, απολαμβάνοντας ενός ιδιοτύπου ασύλου, ενός προνομοιακού ακαταδιώκτου από την οργανωμένη ανθελληνική πολιτεία, η οποία τους αφήνει ελεύθερους να αλωνιζουν και να επιδίδονται ανενόχλητοι σε πράξεις βίας και ανομίας. 

Σε περίπτωση που αληθεύει η κυκλοφορούμενη είδηση, ότι ο σύντροφός της κοπέλας ήταν Πακιστανός και δεν πρόκειται για κυνική και ύπουλη προπαγάνδα των μέσων μαζικής εξαπάτησης και των συστημικών δυνάμεων, για να φιμώσουν εσκεμμένα κάθε Εθνική φωνή, που ασκεί κριτική απέναντι στο περιστατικό, το οποίο θέλουν να θάψουν, τότε είναι εμφανές πως η νέα γενεά Ελλήνων έχει αλλοτριωθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε έχει απολέσει πλήρως την Εθνική της συνείδηση και γίνει θύμα της Νέας Τάξης ανεπιστρεπτί. 
Δήθεν συντηρητικές φωνές, δίκην Λατινόπουλου, οι οποίες παριστάνουν αβρόχοις ποσί τις ακροδεξιές, για να εισπράξουν μια εύκολη δημοσιότητα, τις περιφρονούμε και αποπτύουμε. Όλοι αυτοί οι συστημικοί θεατρίνοι δεν έχουν δώσει κανένα Εθνικό αγώνα, δεν έχουν συμμετάσχει σε καμμία πορεία και συγκέντρωση κατά της παράνομης μετανάστευσης και δεν έχουν καμμία περγαμηνή για δραστηριότητα στον Πατριωτικό χώρο. Στο κόμμα που βρίσκονται ας σιωπήσουν κι ας μην κοροϊδεύουν τον κόσμο με τις υποκρισίες τους. 

Η όξυνση της εισαγομένης εγκληματικότητας προμηνύει την πολύ σύντομα μαζική εξέγερση των δομών των παρανόμων μεταναστών σε κομβικά σημεία της επικράτειας. Έλληνες Γρηγορείτε! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου