Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Σ' ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ !



Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-ΕΟΝ, ως Σύλλογος αποτελούμενος κυρίως από νεαρό μαθητικό κόσμο σε Αθήνα και επαρχία, εύχεται εκ μέσης χριστιανικής καρδίας Καλή Επιτυχία με την Χάριν και Ευλογία του Παναγάθου Τριαδικού Θεού στους 100.000 και πλέον μαθητές και μαθήτριες της Γ' Λυκείου, οι οποίοι από σήμερα και μέχρι τα τέλη Ιουνίου διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την επιτυχή εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. 

Ως υποψήφιοι προς ένταξη στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της Πατρίδος μας αγωνίζεστε σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο γεμάτη αντιξοότητες, άγχος και πίεση, τις οποίες το ανελεύθερο καθεστώς του εγκλεισμού ηύξησε έτι περαιτέρω. Οι προσευχές, οι σκέψεις και η αγωνία μας είναι σ' εσάς, στα νέα παιδιά της Ελλάδος, τα οποία θα στηρίξουν την παραγωγική βάση της χώρας, θα ενισχύσουν το επιστημονικό δυναμικό μας και θα οδηγήσουν το Έθνος μας σε λαμπρές στιγμές ανόδου και δόξας μέσα από την αξιοσύνη, την εργατικότητα και την ευφυΐα, που σας χαρακτηρίζει και σας διακρίνει από τις νεολαίες των υπολοίπων λαών ! 

Η Ε.Ο.Ν. αποστέλλει θερμές και εγκάρδιες ευχές σ' όλα τα Ελληνόπουλα για σπουδαία αρχή στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους πορεία και καλό κουράγιο στην αέναη προσπάθεια για εκπλήρωση των ονείρων τους και κατάκτηση των στόχων τους !

Ο ΘΕΟC MAΖΙ CAC ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου