Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ, ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ !



Όπως έχει επισημανθεί πολλάκις κατά καιρούς από πλευράς μας, η χώρα εδώ και μήνες έχει μετατραπεί σ' ένα απέραντο άντρο ανομίας, βίας και στυγερής εγκληματικότητας. Η εκτόξευση των περιστατικών φονικών ληστειών, η διόγκωση του κύματος γενικευμένης παραβατικότητας και συνάμα οι στημένες αλυσιδωτές ψυχρές εκτελέσεις ως ξεκαθαρίσματα λογαριασμών καταδεικνύουν πως το οργανωμένο έγκλημα, ήτοι άριστα συγκροτημένες μαφιόζικες ομάδες, έχουν καταφέρει να εγκαθιδρυθούν στο εσωτερικό της κοινωνίας ως κράτος εν κράτει.

Οργανώσεις αδίστακτων δολοφόνων με κίνητρο τον αστείρευτο πλουτισμό και την καθιέρωσή τους στον χώρο της νύχτας και της παράνομης οικονομίας έχουν παγιωθεί ως μόνιμη και σταθερή απειλή για τους πολίτες, την ασφάλεια αθώων ανθρώπων και την κοινωνική ειρήνη. Ναρκωτικά, όπλα, μαύρο χρήμα, εκδιδόμενες, εμπορία οργάνων και λοιπές μορφές αποκρουστικών ποινικών αδικημάτων αποτελούν το αντικείμενο όλων αυτών των ανελέητων και ανεξέλεγκτων κατ' επάγγελμα εγκληματιών, οι οποίοι χωρίς καμμία στάθμιση και αξιολόγηση της ανθρώπινης ζωής σκοτώνουν με τον πιο βάναυσο τρόπο ακόμα και τον πιο άτυχο και ανήμπορο πολίτη βρεθεί στον δρόμο τους. 

Το βρώμικο πολιτικό κατεστημένο των κομμάτων εξουσίας ευρισκόμενο σε ευθεία διασύνδεση και συνδιαλλαγή μ' όλες αυτές τις παρακρατικές ομάδες βαρώνων της παρανομίας αρνείται να συγκρουστεί μαζί τους και να πατάξει δια παντός τη δράση τους, τσακίζοντας, συνθλίβοντας και αποκεφαλίζοντας μία κι έξω όλα αυτά τα έκνομα και απάνθρωπα στοιχεία. Η κυβέρνηση έχει επιδείξει εκτός από εμφανή ανικανότητα δεδηλωμένη απροθυμία να κυνηγήσει τους μαφιόζους και τις συμμορίες τους, να εμπεδώσει το αίσθημα ασφαλείας στους νομοταγείς νοικοκύρηδες και να υπηρετήσει με ευθύνη το καθήκον της, ήτοι να εξασφαλίσει την ισονομία και την ισοπολιτεία, χωρίς ειδικά καθεστώτα προνομιών και ασυλιών σε κάθε αντικοινωνικό μίασμα, το οποίο παρασιτεί σε βάρος της πλειοψηφίας. 

Χωρίς ανασύσταση της Χωροφυλακής, αύξηση των περιπολιών των σωμάτων ασφαλείας στις γειτονιές, τους δρόμους και τις πλατείες, στρατιωτικού τύπου οργάνωση και εξοπλισμό των οργάνων της τάξης και πολιτικό και επιχειρησιακό σχεδιασμό για σκληρή πάταξη της παρανομίας, η Ελλάδα δεν πρόκειται να εξέλθει αυτού του τούνελ βίας και εγκληματικότητα στο οποίο έχει εγκλωβιστεί από την αχρηστία και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα των πολιτικών απατεώνων, που μας καταδυναστεύουν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου