Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

H ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ! - ΒΙΝΤΕΟ


Την ώρα που οι μπουλντόζες του ψευδοκράτους σκάβουν το Βαρώσι και οι Τουρκοαζέροι εγκληματούν στην Αρμενία η ελληνική κυβέρνηση επέλεξε για σύμβουλο ασφαλείας τον κ. Ντόκο, γνωστό για τις κατευναστικές του θέσεις. Επιλέχθηκε έτσι μια υποχωρητική εξωτερική πολιτική την στιγμή που το τουρκικό θεριό βρυχάται προς κάθε κατεύθυνση.
Την ίδια ώρα όλος ο δημόσιος διάλογος περιστρέφεται γύρω από την δίκη της Χ.Α., ενώ η Αριστερά προσπαθεί να ταυτίσει κάθε πατριωτική θέση με τους καταδικασθέντες. Προετοιμαζόμαστε, έτσι, για μια βελούδινη κατάκτηση από τον Ερντογάν και τους δορυφόρους του.
Ταυτόχρονα, η πολιτισμένη Δύση, που κόπτεται δήθεν για την δημοκρατία και τις ανθρώπινες αξίες, αδιαφορεί για τον τουρκικό αναθεωρητισμό. Ακολουθώντας μια πολιτική που θυμίζει τον κατευνασμό του Άγγλου Τσαμπερλάϊν απέναντι στον Χίτλερ πριν τον Β' Παγκόσμιο, επιθυμεί να εξευμενίσει τον Ερντογάν, παραχωρώντας του νίκες στην Αρμενία, τη Συρία, τη Λιβύη, την Κύπρο. Έτσι, οι δυτικές μεγάλες δυνάμεις θεωρούν πως θα πάρουν τον ισχυρό περιφερειακό παίκτη καθεμιά με το μέρος της. Απ' την άλλη, η Ρωσία αμφιταλαντεύεται μεταξύ της παραδοσιακής αντιτουρκικής στάσης και του φιλοτουρκικού ευρασιανισμού, καταλοίπου της Σοβιετικής περιόδου, χωρίς να παίρνει ξεκάθαρη θέση. Μόνο αν εμείς αντισταθούμε και χαράξουμε αυτόνομη πολιτική, θα υποχρεώσουμε τους μεγάλους να μας ακολουθήσουν.

Εμείς, λοιπόν, στην ΕΟΝ επειδή δεν τρέφουμε αυταπάτες, γνωρίζουμε πως ούτε η Αμμόχωστος, ούτε το Αρτσάχ βρίσκονται μακριά. Γι' αυτό, βρεθήκαμε και χθες πλάϊ στους Αρμένιους και θα ξαναβρεθούμε δίπλα σε όποιον πλήττεται από τον νεο-οθωμανισμό! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου