Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Η ΕΟΝ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ



Ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου το ανθελληνικό κράτος επιχείρησε να καταπνίξει ολοκληρωτικά τις απανταχού πατριωτικές εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης προς τους πεσόντες Ήρωες πολεμιστές μας στα χιονισμένα βουνά της Πίνδου, γράφοντας με την τόλμη και την ανδρεία τους το Έπος του 1940. 


Παρά τις αμέτρητες συλλήψεις, τα δυσβάσταχτα πρόστιμα, την ανελέητη προπαγάνδα, την κυνική τρομοκρατία και την συστηματική εκδίωξη σε βάρος μας, η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία ύψωσε και αυτήν τη φορά το λάβαρο της Αντίστασης. Απεσταλμένο κλιμάκιό μας σήμερα το πρωΐ κατέθεσε στέφανο και απέτισε φόρο τιμής στον Κυβερνήτη, Στρατηγό και Πατέρα της Νίκης Ιωάννη Μεταξά, καθώς και στους δαφνοστεφθέντες στρατιώτες του αλβανικού μετώπου σε Μνημείο των Ιερολοχιτών-Ριμινιτών της Γ' Ελληνικής Ορεινής Ταξιαρχίας, στην Αθήνα. 

Σχηματίζοντας με τα δάκτυλα το σημείο της Αγίας Τριάδος και ψάλλοντας στεντορείως τον Εθνικό Ύμνο, οι άνδρες και οι γυναίκες της ΕΟΝ έστειλαν ηχηρό μήνυμα αντεπίθεσης προς το σάπιο διεθνιστικό κατεστημένο, το οποίο καταδυναστεύει την Πατρίδα μας, απαγορεύει τις παρελάσεις, καταργεί τις δοξολογίες και επιβουλεύεται λυσσωδώς την Ελληνική Φυλή και την Ορθόδοξη Πίστη. Οι κοιτίδες Εθνικού Αγώνος της ΕΟΝ παραμένουν ο μοναδικός προμαχώνας προς ανάσχεση του εθνομηδενισμού, ο οποίος δηλητηριάζει τη νεολαία μας, αλλοτριώνει το κοινωνικό σώμα και κατακρεουργεί την Εθνική μας ταυτότητα.

Εμπνευσμένοι από τα Ιδανικά της γενεάς του '40 και το βροντερό, πηγαίο και ανυπέρβλητο ΟΧΙ του Πατρός Μεταξά, εκπληρώνουμε μία θεάρεστη αποστολή υπέρ Πίστεως και Ελευθερίας, την οποία έχουμε χρέος να φέρουμε εις πέρας άχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μας! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου