Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Η ΕΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ



Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία -ΕΟΝ παρευρέθηκε σήμερα δυναμικά με κλιμάκιο της έξω από την Τουρκική Πρεσβεία στην Αθήνα ανταποκρινόμενη θερμώς στην πρόσκληση των Κυπρίων συναγωνιστών μας από το ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ, προκειμένου να διατρανώσουμε την κάθετη αντίθεσή μας στην κίνηση του αιμοδιψούς αρχηγού του κράτους-συμμορία και του ψευδοκρατικού δορυφόρου του να ανοίξουν την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου. 


Ως Έλληνες Εθνικιστές ούτε πτοούμαστε από τις προκλήσεις των γενοκτόνων, ούτε ενδίδουμε στις ιμπεριαλιστικές απαιτήσεις τους ούτε διατιθέμεθα να παραχωρήσουμε εκατοστό γής στους δολοφόνους των χριστιανικών λαών. Μέσα από διαρκείς κινητοποιήσεις σε δρόμους, πλατείες και γειτονιές συμπαριστάμεθα ομοθύμως στον αγώνα των Κυπρίων αδερφών μας εναντίον των οδοφραγμάτων και της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδιοποίησης, έτοιμοι να υπερασπιστούμε άχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μας τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος και της νήσου της Αφροδίτης. 
Απέναντι στις ανθελληνικές κυβερνήσεις, η ΕΟΝ με τις φίλες συμμαχικές νεανικές δυνάμεις παλεύει αταλάντευτη και επίμονη για απελευθέρωση των κατεχομένων και Ένωση της Μεγαλονήσου με τη μάνα-Ελλάδα, μέχρι ο ήλιος να ανατείλει από τον Βορρά! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου