Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Αίτηση Συμμετοχής και Στήριξης στην Ε.Ο.Ν.


Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-ΕΟΝ ανταποκρινόμενη στην επιτακτική ανάγκη των ημερών μας για αποτελεσματική διεύρυνση του Εθνικού αγωνιστικού κινήματος και σεβόμενη την έντονα εκπεφρασμένη επιθυμία αναριθμήτων φίλων και οπαδών της οργάνωσης για ενεργή και καθοριστική σύμβολή τους στις δραστηριότητες, τις ασκήσεις και τις πρωτοβουλίες των πυρήνων της, έλαβε την απόφαση να δημοσιεύσει στο ευρύ κοινό την κάτωθι «ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ» στο πολιτικό μας εγχείρημα.

Μέσα από αυτήν την βοηθητική πλατφόρμα, η οποία ακολουθεί, κάθε νέα Ελληνίδα και κάθε νέος Έλληνας, ο οποίος συμμερίζεται τις Ιδέες και το Όραμα της Ε.Ο.Ν. και ενδιαφέρεται να διακονήσει τους στόχούς της, έχει την αγαστή δυνατότητα να το πράξει, συμπληρώνοντας τα ελάχιστα στοιχεία επικοινωνίας του ως εθελοντού. Ομάδες εργασίας έχουν καταρτιστεί κατάλληλα, ώστε να παράσχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε κάθε υποψήφιο. Μέσα σ' εύλογο χρονικό διάστημα εκπρόσωποί μας θα αναλάβουν να απαντήσουν δεόντως στις αιτήσεις σας, να σας απευθυνθούν, να σας ενημερώσουν και να σας κατατοπίσουν σε οποιαδήποτε γεγενημένη απορία και ανησυχία σας. 

Οι καιροί απαιτούν συστράτευση, μαζική οργάνωση και αποφασιστική κινητοποίηση όλων των νέων Ελλήνων, οι οποίοι διψούν για Έθνος, Ελευθερία, Ορθοδοξία. Έχουμε ύψιστο καθήκον να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στους προγόνους μας, αλλά και ανεκπλήρωτο χρέος να αγωνιστούμε για τις διωκόμενες Αξίες και τα πολεμούμενα Ιδανικά του Ελληνισμού κόντρα στην παγκοσμιοποίηση, τον αθεϊσμό, τη νέα τάξη πραγμάτων, τον εθνομηδενισμό και σε κάθε διεθνιστική απειλή, η οποία ελλοχεύει, για να αφανίσει την Εθνική μας υπόσταση και την Χριστιανική μας Πίστη. 

Όλοι μαζί στην Αντεπίθεση, στην Αντίσταση, στον Αγώνα, για να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας από τα σκυλιά της προδοσίας και της απιστίας! 



Αίτηση Συμμετοχής και Στήριξης στην Ε.Ο.Ν.:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf1EaQAlrn_K3BRWgQ15PNINYzDYqK7Ps9adyC5tQlA3Bxr8g/viewform

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου