Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

ΑΙΣΧΟΣ: Αναρχικοί πέρασαν ταμπέλα στο λαιμό του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ


Φωτογραφία από την επίθεση κουκουλοφόρων στο γραφείο του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου (ΑΣΟΕΕ) δημοσιεύθηκε σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Φορώντας κουκούλες και γάντια ομάδα περίπου 15 αγνώστων εισέβαλε στο γραφείο προκαλώντας φθορές αντιδρώντας στις κινήσεις κατά των καταλήψεων.

Στη φωτογραφία φαίνεται ο πρύτανης της ΑΣΟΕΕ περικυκλωμένος από τους καταληψίες, που του περνούν στον λαιμό μια ταμπέλα που γράφει «αλληλεγγύη στις καταλήψεις».

«Ευχαριστούμε τον πρύτανη που έδειξε την αλληλεγγύη του με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο» γράφουν στην ανακοίνωσή τους οι δράστες της επίθεσης.

Ενώ υποστηρίζουν ότι «ο βανδαλισμός και η εκκένωση του γραφείου του Μπουραντώνη είναι μία απάντηση σε μια λογική ελάχιστης αναλογίας στην πρακτική της κατ' εξακολούθηση παραβίασης και εκκένωσης των δικών μας χώρων». 


Ενώ την 28η είχαμε συλλήψεις Ελλήνων πατριωτών που επιθυμούσαν να τιμήσουν τους Ήρωες του Έθνους μας, οι αναρχοκομμουνιστές αλωνίζουν, βιαιοπραγούν και βανδαλίζουν με την ανοχή του κράτους και της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου