Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Γίναμε Κολομβία του Εσκομπάρ! Υπάρχει Κυβέρνηση;


Δυστυχώς η κατάσταση τους τελευταίους μήνες όσον αφορά την δημόσια ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών ξεφεύγει συνεχώς. Χθες στις 9/4/2021 δολοφονήθηκε άνανδρα μέρα μεσημέρι έξω από το σπίτι του ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ. Λίγες μέρες πριν είχαμε τη δολοφονία ενός υπαλλήλου της εταιρείας Γερμανός από πολίτη που δέχθηκε έλεγχο πληρωμής. Τον προηγούμενο μήνα είχαμε τα σκληρά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και τις διάφορες καταγγελίες για φαινόμενα βιασμών και παιδεραστίας. Τον περασμένο Δεκέμβριο είχαμε τη δολοφονία του φερόμενου, σύμφωνα με ρεπορτάζ, ηγέτη της μαφίας Καπέ, ενώ τον Ιουλίου έγινε μια απόπειρα δολοφονίας του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου. Επίσης πρόσφατα ο πρώην υπουργός εργασίας Βρούτσης ανέφερε ότι συγκεκριμένος δημοσιογράφος "μπούκαρε με άτομα" στο υπουργείο και απειλούσε υπάλληλους. Την ώρα που ένας απλός πολίτης δεν βγαίνει έξω από το σπίτι μετά τις 9 για να μην πληρώσει πρόστιμο, στους δρόμους κυριαρχεί ένα μπάχαλο από την οργανωμένη μαφία, την άκρα αριστερά και τα διάφορα διαπλεκόμενα καρτέλ.
 
 Και ρωτάμε τον κύριο Μητσοτάκη και τον κύριο Χρυσοχοΐδη: Υπάρχει άραγε κυβέρνηση σε αυτή την χώρα; Η αστυνομία είναι μόνο για να κόβει πρόστιμα και να ξυλοκοπεί τους Έλληνες διαδηλωτές σε συγκεντρώσεις; Ως πότε το παρακράτος θα κάνει κουμάντο στις πολιτικές ηγεσίες, στα κόμματα, στην αστυνομία, στην κοινωνία; 

 Ο Έλληνας πολίτης χρειάζεται Δημόσια Ασφάλεια και Δημόσια Τάξη και αυτή την στιγμή η κυβέρνηση έχει αποτύχει να τις διαφυλάξει και τις δύο. Μια κυβέρνηση που έκλεισε τα πάντα στην οικονομία αλλά άφησε ελεύθερους τους μαφιόζους. Πλέον ο πατριωτικός αγώνας της νεολαίας είναι η μόνη ελπίδα για την ανόρθωση του Έθνους, ενάντια στο σύστημα των μαφιόζων, των μειοδοτών και της διαπλοκής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου