Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

ΑΘΑΝΑΤΟΣ - Πριν 3 χρόνια πέφτει υπέρ Πατρίδος ο Γεώργιος Μπαλταδώρος



Πριν τρία χρόνια, στις 12 Απριλίου 2018, έπεσεν υπέρ Πατρίδος εν ώρα καθήκοντος με το Μιράζ του ανοιχτά της Σκύρου ο 34χρονος Σμηναγός, σύζυγος και πατέρας δυό ανηλίκων παιδιών, Γιώργος Μπαλταδώρος. Για εκείνον, από το βρωμερό πολιτικό σύστημα δεν έγινε ποτέ κανένα διάβημα, καμμία παρέμβαση στην Ε.Ε. και στα διεθνή fora, αλλά και καμμία συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους γνωστούς απλύτους αλληλεγγύους της Αριστέρας, όπως συνηθίζουν για κάθε «ηρωποϊημένο» Φύσσα και Γρηγορόπουλο. Ενώ, το κατεστημένο δεν κίνησε ποτέ τις διαδικασίες για την εξιχνίαση των πραγματικών αιτιών της πτώσεως του αεροπλάνου του. 

Δύο χρόνια πριν, ανήμερα της επετείου της απώλειας του νεαρού αξιωματικού, το 2019, ο Τομέας Δράσεως της Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας-Ε.Ο.Ν. πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, προκειμένου να τιμήσει την άσβεστη μνήμη του ενδόξου στελέχους των Ενόπλων Δυνάμεων, ο οποίος έχασε τη ζωή του, διαφυλάττοντας την Εθνική μας κυριαρχία και την εδαφική της ακεραιότητα στους ελληνικούς αιθέρες. Παρά τα διάφορα ψευδή δημοσίευματα του Τύπου τότε, ότι τάχα έγινε απόπειρα εισβολής στο Υπουργείο από αναρχικούς, η αλήθεια γρήγορα έλαμψε και απεκαταστάθη.

Οι Νέοι Έλληνες Εθνικιστές  υποκλίνονται με σεβασμό και θαυμασμό στο μεγαλείο του ανδρός, ο οποίος εκπλήρωσε το ιερόν του καθήκον απέναντι στην Πατρίδα, τη Σημαία και τον Σταυρό, όπως επιτάσσει η δεδοξασμένη στολή του Έλληνα Στρατιώτη. Κόντρα στο σάπιο μπολσεβικικό καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ και του φιλελευθεράτου, το οποίο κώφευσε τότε προκλητικά, τα Ελληνόπουλα συσπειρώνονται και πυκνώνουν τις κινητοποιήσείς τους εμπνεόμενα από τα πρότυπα αυτοθυσίας των χιλιάδων ηρωϊκών γερακιών της Πολεμικής μας Αεροπορίας. 
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον αγκαλιάζει και ο Θεός ας τον κατατάξει ησύχως εν σκηναίς δικαίων! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου