Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

ΣΟΚ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: " ΠΙΘΑΝΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ "


 Σε μια πρωτοφανή αντιδημοκρατική και τελείως απάνθρωπη δήλωση προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε χθεσινή του συνέντευξη στο star. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, "θα πρέπει να ξαναδούμε από Φθηνότερο, όπου τα πράγματα θα έχουν ηρεμήσει, το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών". Αυτή η δήλωση του πρωθυπουργού ξεσήκωσε τεράστιο κύμα αντιστάσεων στην ελληνική κοινωνία. 

 Τη στιγμή που ο πρωθυπουργός είχε δεσμευθεί ότι ο εμβολιασμός είναι εθελοντικός κι ότι ο κάθε άνθρωπος έχει την ευθύνη για το ποιες ουσίες θα εισχωρήσουν στο σώμα του, πλέον αναιρεί εντελώς αυτή του την δέσμευση εξαπατώντας για ακόμη μια φορά τον ελληνικό λαό. Από Σεπτέμβριο είναι πολύ πιθανόν να γίνει υποχρεωτικός (!!!) ο εμβολιασμός στους υγειονομικούς εργαζομένους, ενώ με το περίφημο πιστοποιητικό εμβολιασμού του Μητσοτάκη, ο εμβολιασμός σε πολλές περιπτώσεις οικονομικών και κοινωνικών λειτουργιών θα είναι υποχρεωτικός.

 Η κυβέρνηση με αυτή την υποχρεωτικότητα στην ουσία σπέρνει έναν νέο διχασμό και μια τεράστια διάκριση μέσα στην ελληνική κοινωνία μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός καταπατά τα στοιχειώδη ανθρώπινα και συνταγματικά δικαιώματα. Η κυβέρνηση, βεβαίως, έχει αποδείξει εδώ και ένα χρόνο ότι δεν κόπτεται για τις προσωπικές ελευθερίες, την ελευθερία της οικονομίας, της έκφρασης, της αυτοδιαχείρισης του σώματος μας. Μπορεί βέβαια να επικροτεί και να ενθαρρύνει τις εκτρώσεις, που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την Χριστιανική Πίστη, διότι θεωρεί ότι <<το έμβρυο είναι σώμα της εγκύου και όχι ξεχωριστή ανθρώπινη ζωή>>, αλλά ως προς το σώμα των υγειονομικών μάλλον ανατρέπεται αυτή η θέση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου