Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Η πολιτική σκηνή συνεχώς κατεβαίνει επίπεδο σε μια παράσταση χρεωκοπημένη



 Ζούμε σίγουρα την πιο αδιάφορη πολιτικά περίοδο της μεταπολίτευσης. Ο ελληνικός λαός εξαθλιωμένος οικονομικά από τα μνημόνια των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και από τα σκληρά περιοριστικά κυβερνητικά μέτρα για τον κορονοϊό, φαίνεται ότι έχει παραδώσει κάθε προσπάθεια έκφρασης του. Η λαϊκή κατεύθυνση και θέληση πλέον δεν διακρίνεται πουθενά. Τα "πετσωμένα" με δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ ΜΜΕ παρουσιάζουν αμφιβόλου εγκυρότητας δημοσκοπήσεις ενώ υποκρύπτουν τελείως πλέον, αυτό που αναφέραμε παλαιότερα ως <<ρεπορτάζ του δρόμου>>.

 Η πολιτική σκηνή στη χώρα όλο και κατεβαίνει επίπεδο σε μια παράσταση χρεωκοπημένη... Η Κυβέρνηση βγάζει σκάνδαλα για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ για στελέχη της ΝΔ. Πλέον η δημόσια πολιτική αντιπαράθεση δεν είναι σε επίπεδο ιδεολογικό, προτάσεων και θέσεων, αλλά σε επίπεδο κιτρινισμού, σκανδαλολογίας, κουφοντινασμού και φράσεων στο τουίτερ. Στην ουσία όμως των οικονομικών προβλημάτων, της ανεργίας, του τεράστιου δημοσίου χρέους και των εθνικών ζητημάτων, όπως η υπογεννητικότητα, οι τούρκικες προκλήσεις - παραβιάσεις, το μεταναστευτικό, ούτε η κυβέρνηση ούτε η αντιπολίτευση δίνουν σοβαρές, πατριωτικές και αποτελεσματικές λύσεις. Απ' ότι φαίνεται στα περισσότερα ζητήματα έχουν ακριβώς την ίδια πολιτική ατζέντα. Την αντζέντα της υποχωρητικότητας στα εθνικά, της αποχριστιανοποιήσεως του κράτους, της πολυπολιτισμικότητας και της πλήρης συγκατάβασης με τις προσταγές της ελίτ των Βρυξελλών.

 Σε αυτή την μουντή πολιτική ζωή, η Πατρίδα μας χρειάζεται νέες ρεαλιστικές προτάσεις με προμετωπίδα το Εθνικό συμφέρον, την Ορθόδοξη Πίστη του Λαού, την κοινωνική δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου