Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Η Ε.Ο.Ν. ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΓΡΙΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ.Α. !



Σήμερα 1η Απριλίου, επέτειος της ιδρύσεως της Ε.Ο.Κ.Α. του ενδόξου αντισυνταγματάρχου και ήρωα της Φυλής Γεωργίου Γρίβα Διγενή, αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας-Ε.Ο.Ν. κατέθεσε στεφάνι σε μνημείο στην Αθήνα προς τιμήν της αντιστασιακής οργάνωσης του Γέρου για την Ελευθερία της Κύπρου και Ένωση της με τη μάνα Ελλάδα. 

Τα νεαρά παιδιά, κορίτσια και αγόρια, που πύκνωσαν τις γραμμές της Ε.Ο.Κ.Α. δεν θυσιάστηκαν για καμμία Δικοινοτική Διζωνική Ομοσπονδία ούτε για διαπραγματεύσεις με τους Βρετανούς αποικιοκράτες, πολλώ δε μάλλον με τους Τούρκους του νεοθωμανού σουλτάνου. Στόχος της ημετέρας πάλης η Ένωση και μόνον η Ένωση. Εμπνεόμενοι από το παράδειγμα των αγωνιστών και μαρτύρων του Έθνους δίνουμε με τη σειρά μας τον δικό μας αγώνα για Χριστό και Πατρίδα. 

Παρά τις αντιξοότητες, τον πόλεμο από τους εθνομηδενιστές και τα προσκόμματα από τον σύστημα, κάποιοι επιλέγουν να μην μείνουν σπίτια τους, να μην υπακούσουν στις εντολές του καθεστώτος, να μην κοιτάξουν την ιδιοτελή τους ευτυχία, αλλά έξω στους δρόμους και τις πλατείες να διεκδικήσουν μία Ελλάδα ελεύθερη, υπερήφανη και ελληνική. Κόντρα σε όλους. Κόντρα σε όλα! 

Οδηγός μας το πνεύμα του Γρίβα και μεσιτεία στον Πανάγαθο οι χιλιάδες αγίες ψυχές των αμούστακων παλληκαριών, που πέθαναν για μία Κύπρο, που θα ανήκει στους Έλληνες, τμήμα μιάς ενιαίας Πατρίδος! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου