Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Η Ε.Ο.Ν. ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΟΥΤΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΡΟΥΧΩΝ Κ' ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!



Δυναμικό κλιμάκιο από γυναίκες και άνδρες της Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας-Ε.Ο.Ν. εν όψει της Πασχαλινής περιόδου σε μία προσπάθεια στήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και των απόρων οικογενειών, οι οποίες τις Άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδος στερούνται στοιχειωδών αγαθών για την επιβίωσή τους, πολλώ δε μάλλον για να εορτάσουν την Ανάσταση του Θεανθρώπου, παρευρέθηκε σήμερα Σάββατο του Λαζάρου στα γραφεία της Ενώσεως Πολυτέκνων στον Πειραιά.

Εκεί γίναμε ενθέρμως δεκτοί από τον Πρόεδρο της Ενώσεως, τη γραμματέα και μέλη του σωματείου, στα οποία παραδώσαμε δεκάδες κούτες με ρούχα, τρόφιμα και παιχνίδια, τα οποία ο Σύλλογος μας, η Ε.Ο.Ν., συγκεντρώνει με ιδιαίτερο ζήλο και αδιάκοπο αγώνα εδώ και μήνες, προκειμένου να τα διαθέσει εθελοντικά και δωρεάν σε Έλληνες και Ελληνίδες με παιδιά, που το έχουν ανάγκη. Η απρόσμενη χαρά, η πηγαία έκπληξη και τα εγκάρδια ευχαριστήρια των μελών της Ένωσης Πολυτέκνων προς το πρόσωπο των στελεχών της Ε.Ο.Ν. αποτελούν για εμάς μιά βαθιά ηθική ικανοποίηση ανεκτίμητης αξίας. 

Το ανθελληνικό πολιτικό σύστημα έχει επιλέξει να δίνει επιδόματα σε παρανόμους μετανάστες και να εποικίζει με ισλαμιστές την Πατρίδα μας αντί να στηρίζει τους πολύτεκνους. Το δημογραφικό για εμάς είναι το πρώτο τη τάξει Εθνικό ζήτημα, το οποίο μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με γενναία οικονομικά κίνητρα ενός αληθινού Εθνικού κράτους προς τα νέα ζευγάρια, για να παροτρυνθούν καίρια να γίνουν γονείς και να γεννήσουν πολλά παιδιά. 

Ως Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-Ε.Ο.Ν. στηρίζουμε ενεργά και έμπρακτα τις ελληνικές παραδοσιακές και δη τις πολύτεκνες οικογένειες, οι οποίες αποτελούν το κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας, τον πυλώνα του Έθνους μας. Συνεχίζουμε πιο δυνατά και αποφασιστικά για μία Ελλάδα Ελεύθερη και Ελληνική, που θα ανήκει στα Ελληνόπουλα! 

Καλή Ανάσταση με Υγεία και την του Χριστού Ευλογία ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου