Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΕΞ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!



Στην κοινή σύνεντευξη Τύπου, την οποία παραχώρησαν ο Έλληνας ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας μαζί με τον Τούρκο ομόλογό του Τσαβούσογλου, ο πρώτος κλήθηκε σήμερα Πέμπτη να δώσει απαντήσεις ανάλογες της έντασης και προκλητικότητας με την οποία το κράτος-συμμορία καταφέρεται εναντίον μας. 
Η επισήμανση από μέρους του ότι η συνέχιση της παραβατικότητας της γείτονος με καταστρατήγηση της διεθνούς νομιμότητας και καταπάτηση των συνόρων μας αυξάνει τις πιθανότητες να λάβει χώρα το ενδεχόμενο να ληφθούν μέτρα-κυρώσεις από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο σε βάρος της Άγκυρας αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση που είχε ως επίσημος εκπρόσωπος των Εθνικών μας συμφερόντων να εκπληρώσει. Δεν νοείται κανένα χειροκρότημα, καμμία επευφημία και κανένα εγκώμιο προς τιμήν του, τη στιγμή που όφειλε να πράξει το καθήκον του σεβόμενος τον ρόλο και το αξίωμά του. Η γενικότερη στάση της κυβερνητικής κουστωδίας απέναντι στον τουρκικό ιμπερεαλισμό εξακολουθεί να παραμένει βαθιά ενδοτική, εξόφθαλμα άνανδρη και απροκάλυπτα εφεκτική. Φτάσαμε στο σημείο η ανεπαίσθητη έγερση αναστήματος να θεωρείται κίνηση χαίρουσα συγχαρητηρίων και επαίνων. 
Οι ιθύνοντες δεν έχουν εμπεδώσει ότι διαπραγματεύονται και χαριετίζονται μ' ένα αδηφάγο ισλαμοφασιστικό θηρίο, το οποίο εποφθαλμιά τις σάρκες της Πατρίδος μας, και στην πρώτη ευκαιρία θα υφαρπάξει νησιά, θάλασσες και κεκτημένα μας. Προοιωνίζονται χαλεπές ημέρες για την Ελλάδα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου