Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Ε.Ο.Ν. : ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ- ΣΥΜΜΟΡΙΑ ! ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΜΟΝΔΙΑ !



Η άτυπη Πενταμερής Διάσκεψη, η οποία δρομολογείται να λάβει χώρα στη Γενεύη στις 27-29 Απριλίου, συνιστά μία εξόφθαλμη παγίδα για τον Ελληνισμό της Κύπρου και τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα. Ο Πρόεδρος της ΚΔ ανεχόμενος να προσέλθει στο διεθνές forum πλάϊ στους περιφεριακούς δορυφόρους της Τουρκίας και το ισλαμοφασιστικό θηρίο του Ερντογάν, που ελέγχει παράνομα το 37% της Μεγαλονήσου μας, το οποίο τελεί υπό κατοχή, υποβαθμίζεται σε επικεφαλής κοινότητος, περιερχόμενος σε δυσμενώς μειονεκτική θέση απέναντι στους λοιπούς εταίρους. 

Η δε πρόταση Μητσοτάκη-Αναστασιάδη για Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία ως λύση στο Κυπριακό αποτελεί ένα εξωφρενικό αγγλικής εμπνεύσεως σχέδιο, το οποίο ουσιαστικά υπό την πρόφαση μιάς ενιαίας κεντρικής κυβέρνησης με δύο συνιστώντα κρατίδια αναγνωρίζει απαραδέκτως την απόλυτη κυριαρχία της Τουρκίας, της επιτρέπει να πατήσει πόδι ανενόχλητη και σε βάθος χρόνου στο νότιο ελεύθερο τμήμα του νησιού, ενώ παράλληλα προβλέπει την απόκτηση από μέρους των βρετανικών βάσεων χαρακτηριστικών τρίτου αυτεξουσίου κράτους με δικαιώματα σε ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα.

Η συμμετοχή σε τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις θέτει σε τεράστιο κίνδυνο τα συμφέροντα και τα κυριαρχικά δικαιώματα των Ελληνοκυπρίων, καθώς στόχος των συγκεκριμένων επαφών διαφαίνεται η πλήρης τουρκοποίηση της Κύπρου μας με ταυτόχρονη ικανοποίηση της αδηφαγίας των δυτικών κρατών για πρόσβαση στις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές.

Οι κυβερνήσεις σε Ελλάδα και Μεγαλόνησο δεχόμενες να λάβουν μέρος σ' αυτόν τον ξεκάθαρο εγκλωβισμό διαπράττουν μία αναμφισβήτητη προδοσία σε βάρος του Έθνους. Κανένας διάλογος με τους καταπατητές της Αμμοχώστου, τους βεβηλωτές της Αγίας Σοφίας και τους διαρκείς παραβάτες των συνόρων μας. Δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτε μ' εκείνους, που εποφθαλμιούν τις σάρκες της Πατρίδος μας ανά πάσα στιγμή, παίζοντας ένα κακόγουστο θέατρο δήθεν αποκλιμάκωσης και καλής γειτονίας.

Μόνη λύση για τους Έλληνες Εθνικιστές και την Ε.Ο.Ν. είναι η απελευθέρωση των κατεχομένων, η αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων και η ΕΝΩΣΗ της Αφροδισίας με τη μητέρα Ελλάδα. Προς το παρόν η Ελλάδα ως εθνικό κέντρο οφείλει να αποτρέψει αυτή την νέα Εθνική Ήττα μη δεχόμενη καμμία λύση με τους όρους και προϋθέσεις των ισχυρών ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου