Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΑΛΥΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ !



Με τον βάναυσο και αδυσώπητο δεύτερο εγκλεισμό των Ελλήνων να συνεχίζεται για τέταρτο μήνα πλέον, χιλιάδες Πατριώτες και Εθνικιστές από όλα τα σημεία της Αττικής συγκεντρώθηκαν σήμερα στην πλατεία Συντάγματος, για να διατρανώσουν την κάθετη αντίθεσή τους στην καταστρατήγηση των ελευθεριών μας, την αφαίμαξη της οικονομίας και την διάλυση της παραδοσιακής κοινωνίας, που επιχειρούν οι ελεεινοί πολιτικάντηδες! 
Ηχηρή αντιπροσωπεία μαθητών και φοιτητών της Ελληνικής Ορθοδόξου Νεολαίας-ΕΟΝ βρέθηκε ανάμεσα σε αγρότες, μικρομεσαίους, επιχειρηματίες, μεροκαματιάρηδες, εργαζομένους της εστίασης, οικογενειάρχες, ανθρώπους κάθε ταξικής προέλευσης, για ενώσουμε και τη δική μας φωνή μ' αυτούς, που αγωνίζονται καθημερινά για τον βιοπορισμό και το μέλλον των παιδιών τους! 
Τελείως απρόκλητα, αναίτια και με συνοπτικές διαδικασίες, με εντολή Χρυσοχοΐδη το αντεθνικό κράτος έσπευσε να διαλύσει το συλλαλητήριο, ρίχνοντας χημικά, τρομοκρατώντας το πλήθος και κυνηγώντας ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους και παιδιά, παρά τα άθλια ψέματα των μέσων μαζικής εξαπάτησης! 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΜΦΘΕΙ ! 
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! 


ΠΑΡΟΥΣΑ Η Ε.Ο.Ν. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! 
ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ! 

Ως Ελληνική Ορθόδοξος Νεολαία-ΕΟΝ δεν θα μπορούσαμε να απουσιάσουμε από το συλλαλητήριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα σήμερα 14/2/2021 ! 
Δώσαμε το παρών ως Ελληνες πολίτες υπερασπιζόμενοι το αναφαίρετο δικαίωμα μας να αναπνέουμε ελεύθερα. Χωρίς περιορισμούς, χωρίς μέτρα καταπίεσης, χωρίς φόβο και καταστολή. Μέλη του Συλλόγου μας συνομίλησαν με διαδηλωτές, αντήλλαξαν απόψεις και διένειμαν έντυπο ενημερωτικό υλικό στους Πατριωτές, που βρέθηκαν εκεί. 

Την στιγμή που η Πατρίδα μας ξεπουλιέται και καταστρέφεται, το μέλλον μας υποθηκεύεται και το Έθνος απειλείται με φυλετική αλλοίωση, δεν επιτρέπεται να επαναπαυόμαστε ούτε λεπτό ! 

Το ξεφτιλισμένο νεοελλαδικό κράτος και οι κακοπληρωμένοι πραιτωριανοί του συστήματος έδειξαν για άλλη μια φορά το πραγματικό τους πρόσωπο, χτυπώντας τους Ελληνες, που παλεύουν για το αυτονόητο, με την χρήση δακρυγόνων, ενώ παράλληλα στις συγκεντρώσεις αναρχικών και ακραίων οπαδών του αριστερισμού δεν ανοίγουν ρουθούνι !

ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ! Σε όλες όλους όσοι αψήφισαν τον περιορισμό και την καταστολή και ύψωσαν το ανάστημά τους απέναντι στην αυθαιρεσία και την υποταγή ! Η Ελληνική Ορθόδοξος Νεολαία-ΕΟΝ θα μάχεται πάντα στο πλευρό τους! 
Καλή δύναμη !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου