Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

ΤΟ ΤΣΕΣΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΤΟΗΤΟ! ΝΕΑ ΑΕΡΟΜΑΧΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ !



Συνεπλάκησαν πριν από λίγες ώρες Ελληνικά με Τουρκικά μαχητικά κοντά στην περιοχή όπου βρίσκεται το Τσεσμέ εντός της υφαλοκρυπίδος μας ! 

Σύμφωμα με είδηση που κυκλοφορεί την οποία όμως το Υπουργείο Αμύνης της Ελλάδος δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη, ένα εκ των μαχητικών της Πολεμικής μας Αεροπορίας έριξε οπλοβομβίδες για να αποφύγει το «κλείδωμα» από το Τουρκικό μαχητικό ! 

Τα μέσα ενημέρωσης του κράτους συμμορία δεν έχασαν την ευκαιρία να κακολογήσουν για ακόμη μια φορά την Πατρίδα μας, αναφέροντας πως η Ελληνική Αεροπορία «παρενόχλησε το πλοίο Τσεσμέ που πραγματοποιεί έρευνες στο Βόρειο Αιγαίο». 
Οι Ελληνικές στρατιωτικές πηγές φυσικά απήντησαν όπως άρμοζε διαψεύδοντας τις δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων ! 

Ξέρουμε πολύ καλά πως οι «γείτονες» μόνοι τους τα λένε και μόνοι τους τα ακούνε. 
Ομως έως που θα φθάσει πια η προκλητικότητά τους ;
Και έως πότε θα πλέει στο Ελληνικόν μας Αιγαίο το Τσεσμέ ανενόχλητο ;

Είναι καιρός πλέον οι υπάλληλοι του Μητσοτακέικου θα αναλάβουν σκληρότερα μέτρα !  

Ως Ελληνική Ορθόδοξος Νεολαία-ΕΟΝ καταδικάζουμε κάθε προσπάθεια προσβολής των Κυριαρχικών Δικαιωμάτων της Ελλάδος επί της επικρατείας της καθώς και κάθε ψευδή είδηση και συκοφαντία εις βάρος της Πατρίδος μας ! 

Εχθροί και «φίλοι» του Ελληνικού Εθνους χρειάζεται να καταλάβουν το συντομότερο πως με την ύπουλη και δολερή στάση τους το μόνο που καταφέρνουν είναι να εξαντλούν την υπομονή των Ελλήνων πολιτών !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου