Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"...ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΕΧΘΕΣ !



Σάλο έχουν προκαλέσει οι χθεσινές δηλώσεις του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Χαρδαλιά για τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν εχθές με αφορμή τον «περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού» ! Σύμφωνα μ' αυτά στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη τα Σαββατοκύριακα θα απαγορεύεται η κυκλοφορία μετά τις 18:00 το απόγευμα, στο εμπόριο θα κλείνουν τα πάντα, με εξαίρεση τα μαγαζιά τροφίμων και τα βενζινάδικα. Τα Λύκεια θα έχουν ολικό κλείσιμο στην Θεσσαλονίκη. Δευτέρα έως Παρασκευή θα ισχύει η απαγόρευση από τις 21:00 ενώ στην Χαλκίδα, την Πάτρα και τον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου κλείνουν τα πάντα και όλα τα σχολεία θα έχουν λουκέτο ! 

Αυτά τα μέτρα θα ισχύουν μέχρι την επόμενη Παρασκευή όπου... θα ξαναγίνει συνεδρίαση. Για να πουν τί όμως ;
Για να φέρουν ακόμη πιο σκληρά μέτρα ; 
Για να περιορίσουν ακόμη περισσότερο τις ελευθερίες μας ; 

Ας αναφερθούμε συνοπτικά στα εξής. Φαίνεται ξεκάθαρα πως η κυβέρνηση του Μητσατακέϊκου έχει βαλθεί να γονατίσει οικονομικά τους Ελληνες πολίτες και να τους βυθίσει στην φτώχεια και την ανέχεια με το πρόσχημα της ανάσχεσης μιας φονικής πανδημίας. 

Είναι ολοφάνερο πως οι εντολοδόχοι κυβερνήτες μας επιθυμούν να πετάξουν το μπαλάκι της ευθύνης στους πολίτες αφαιρώντας το από πάνω τους. Κάτι το οποίο έχουν εν πολλοίς καταφέρει. Ακόμη λοιπόν και αν δεχθούμε πως τα υγειονομικά στοιχεία που παρατίθενται δημοσίως είναι 100 % αληθή ποιος έχει τον μέγιστο βαθμό ευθύνης για την κατάσταση που επικρατεί ; 
Οι πολίτες που ως άνθρωποι επιθυμούμε να ζήσουμε και να κυκλοφορήσουμε ελεύθεροι χωρίς δεσμεύσεις ; 
Ή μήπως ο κρατικός μηχανισμός, ο οποίος δεν φτόντισε εγκαίρως να θωρακίσει με τον απαραίτητο εξοπλισμό το σύστημα υγείας στην αρχή της περιπέτειας του κορωνοϊού ή και σε παλαιότερες παρόμοιες καταστάσεις και τα διαθέσιμα χρήματα των δημοσίων ταμείων να μην τα κατασπαταλά σε ανούσιες φιέστες και μεγάλους περιπάτους ; 

Αλλά φυσικά για τον  Πρωθυπουργό και το επιτελείο του είναι λύση να κλειδωνόμαστε εντός των οικιών μας ζώντας με ψυχοφάρμακα, ενώ δεν έχουμε το δικαίωμα να ζήσουμε ελεύθεροι, να τελέσουμε τα θρησκευτικά μας καθήκοντα και να σταματήσουμε το ξεπούλημα της Πατρίδος μας και την καταστροφή των Παραδοσιακών Αξιών μας όσο αυτά καταστρέφονται. 

Ως Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-ΕΟΝ καταδικάζουμε κάθε παραβίαση των ατομικών και κοινωνικών ελευθεριών των πολιτών του Ελληνικού Εθνους με το πρόσχημα της ανάσχεσης μιας κρίσης, η οποία μόνο θετικά αποφέρει στους αρμοδίους για να την σταματήσουν, ήτοι στους υπαλληλίσκους εντολοδόχους του Μητσατακέϊκου, καθώς εξυπηρετούνται τα συμφέροντά τους. 
Κάθε λεπτό που μένουμε αδρανείς η Πατρίς καταστρέφεται και ξεπουλιέται, ο Ελληνορθόδοξος Πολιτισμός μας υποβαθμίζεται και η Πίστη μας λοιδορείται. 

Ελληνες Γρηγορείτε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου