Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Ε.Ο.Ν. - ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ : Ο,ΤΙ ΟΣΙΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ !



Μπροστά στη θέα του διαρκώς ανακυκλούμενου φαινομένου αποτρόπαιων και μισάνθρωπων βιασμών κατά μικρών παιδιών και γυναικών, κλιμάκιο της Ελληνικής Ορθοδόξου Νεολαίας-ΕΟΝ ανήρτησε στην είσοδο του λιμένος Πειραιώς πανό κατ' εκείνων των διεστραμμένων τεράτων, οι οποίοι ωθούμενοι από τις αηδιαστικές ορμές τους κακοποιούν σεξουαλικώς τέκνα και θήλεα της Πατρίδος μας. 

Αποπτύουμε ως βδελύγματα τις διάφορες ξεχασμένες και ουτιδανές ανθυποβίζιτες του μεταμοντέρνου καλλιτεχνικού υποκόσμου, οι οποίες άδραξαν την ευκαιρία αυτές τις μέρες να εισπράξουν λίγη δημοσιότητα, για να νοηματίσουν τον δυστυχή τους βίο, και να ενοχοποιήσουν απροκάλυπτα την ανδρική φύση, και στέλνουμε το δικό μας μήνυμα για την αξία της Γυναίκας και την ιερότητα του Παιδιού σε μία Εθνική κοινωνία, για την οποία αγωνιζόμαστε. 

Για εμάς, η γυναίκα συγκροτεί τον στυλοβάτη της Φυλής μας, τον πυλώνα των παραδοσιακών θεσμών. Στο πρόσωπό της βλέπει κανείς την μητέρα του, την κόρη, την αδερφή, τη σύζυγό του, ακόμα και την Θεοτόκο, που είναι ό,τι οσιότερο για τους χριστιανούς. Η δε γενετήσια εκμετάλλευση ανηλίκων συνιστά τη δαιμονικότερη, απεχθέστερη και φρικωδέστερη μορφή ανωμαλίας. Μόνο η επαχθέστερη των τιμωριών με τον οριστικό και βάναυσο ακρωτηριασμό τους από τον οργανισμό της κοινωνίας προσήκει σ' αυτές τις κτηνωδίες, οι οποίες δηλητηριάζουν καθημερινά το σώμα και την ψυχή των Ελληνόπουλων και των Ελληνίδων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου