Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

ΣΟΚ - Πρόεδρος των Σκοπίων: Υπάρχει "Μακεδονική" μειονότητα στην Ελλάδα



Κάθε προηγούμενο αθλιότητας ξεπέρασαν οι εκ του Βορρά γείτονες Σκοπιανοί ! Συγκεκριμένα ο πρόεδρος των Σκοπίων ανέφερε πως στην Ελλάδα υπάρχει «Μακεδονική μεινότητα η οποία καταπιέζεται» ! 

Μάλιστα προέτρεψε τους «συμπατριώτες» του να ανατρέξουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα διεθνή δικαστήρια ώστε να αναγνωριστούν και έτσι επισήμως να χρίζουν της αντιμετώπισης που τους «αρμόζει». Ισχυρίστηκε μάλιστα, ξεπερνώντας κάθε ρεκόρ παράνοιας πως επειδή νοιώθει και κατά βάθος το θέλει, θα αυτοπροσδιορίζεται ως Μακεδών μιλώντας την Μακεδονική «γλώσσα». 

Πως είναι δυνατόν τέτοιες προτροπές και ενέργειες να είναι αποδεκτές και να μένουν αναπάντητες από την Ελληνική κυβέρνηση ; 

Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως το γεγονός πως ένας αγράμματος Σλάβος θεωρεί τον εαυτό του Μακεδόνα, δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας. Δεν αρκεί να πιστεύεις πως είσαι κάτι για να ισχύει. Η ταυτότητά μας ορίζει τι είμαστε !!! 

Ως Ελληνική Ορθόδοξος Νεολαία καλούμε την κυβέρνηση της Πατρίδος μας (και όλον το συστημικό κύκλο του Μητσοτακέικου) να πράξει το καθήκον της προς το Ελληνικόν Εθνος, όπως και υποχρεούται ! 

Καταδικάζουμε κάθε ανθελληνική δήλωση, σεβόμενοι την Ιερή Ιστορία μας και την Ελληνική Μακεδονία μας ! Η πολιτιστική και ιστορική μας κληρονομιά δεν αποτελεί κτήμα κανενός σφετεριστή που ονειρεύεται στα γειτονικά κράτη μειονότητες που ΔΕΝ υπάρχουν !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου