Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

ΔΕΟΣ - Ιάκωβος Τσούνης: Δωρεά 23 εκατ. ευρώ στις Ένοπλες Δυνάμεις


Υπαρχουν και αυτοί οι Έλληνες, οι οποίοι γίνονται παραδείγματα υψηλού και γνησίου πατριωτισμού. Ο 97χρονος βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, πετυχημένος επιχειρηματίας – εφοπλιστής στον πολυτάραχο βίο του, Ιάκωβος Τσούνης, αποφάσισε να δωρίσει στις “Άγιες” όπως τις αποκαλεί, Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις 23 εκατομμύρια ευρώ και 60 αποβατικά σφάφη, για να ενισχύσει το αξιόμαχο και το ετοιμοπόλεμο του φιλοχρίστου Στρατού μας. 

Ο βετεράνος πολεμιστής και απόγονος αγωνιστών του ’21, ο οποίος πολέμησε μόλις 16 χρονών στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940, το 2018 έλαβε τη Διαμνημόνευση του Αστέρα Αξίας και Τιμής και τον Απρίλιο του 2020 κατόπιν γνωμάτευσης του ΣΑΓΕ του απονεμήθηκε με Διάταγμα η ιδιότητα του Εφέδρου Αξιωματικού, βαθμού Υποστρατήγου επί τιμή, ενώ  τον Ιούνιο του 2020 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επέδωσε ξίφος στον Υποστράτηγο επί τιμή (Υπτγο ε.τ.) Ιάκωβο Τσούνη, για την αναγνώριση των διακεκριμένων υπηρεσιών του προς τις Ένοπλες Δυνάμεις! 

Ως Ε.Ο.Ν. αισθανόμαστε υπερηφάνεια, συγκίνηση και αιωνία ευγνωμοσύνη σ' αυτόν τον ευπατρίδη αξιωματικό, ο οποίος από την άδολη αγάπη του για την Ελλάδα διαθέτει τα πάντα στην υπηρεσία του Έθνους!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου