Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ Ε.Ο.Ν. : «ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΘΙΩΤΗ !» 🇬🇷

Ο αναπληρωτής Καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης αναδείχτηκε καθ' όλην τη διάρκεια της «πανδημικής» τρομοκρατίας εν Ελλάδι σε μία πεφωτισμένη επιστημονική φυσιογνωμία στον χώρο των γραμμάτων, η οποία με άκαμπτο θάρρος και αταλάντευτη αποφασιστικότητα δεν έκρυψε την κάθετη, πλην όμως βαθιά τεκμηριωμένη εναντίωσή της στο βάρβαρο επιβληθέν καθεστώς εις βάρος των Ελλήνων.


Με κίνδυνο πάντα να πλήξουν την υπόληψή του, να τον συκοφαντήσουν, λοιδορήσουν και περιθωριοποιήσουν από τη δημόσια ζωή της χώρας, συγκρούστηκε με τις βάναυσες αποφάσεις της κυβερνήσεως,  επιχειρηματολογεί συστηματικά για το παράλογο και αντισυνταγματικό χαρακτήρα των περιοριστικών μέτρων και δεν διστάζει να υπερασπιστεί με κάθε κόστος τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία μας. 

Χθές σε συνέντευξή του ο κ. Βαθιώτης προανήγγειλε την παραίτησή του από την διδάκτική του έδρα στο πανεπιστήμιο, κατόπιν ανωνύμων και καταφανώς αβασίμων καταγγελιών σε βάρος του, οι οποίες στόχο έχουν να εκφοβίσουν τον καθηγητή, να τον φιμώσουν και να τον εμποδίσουν να διατυπώνει ελεύθερα τις καθ' όλα αντισυστημικές και εθνοκεντρικές θέσεις του. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, δεν ανέχεται να αυτοεξευτελίζεται μέσα στο ψηφιακό κελί της κα. Κεραμέως, το οποίο ακρωτηριάζει τις ανθρώπινες σχέσεις, εθίζει τους πολίτες στην πολιτική απάθεια και απειλεί τη συμμετοχή μας στα κοινωνικά τεκταινόμενα. Είναι εξόφθαλμο ότι η ελευθερία της έκφρασης πλήττεται θανάσιμα από την τυραννία της Αριστεράς και της ευρωπροσκυνημένης κυβέρνησης, ο ακαδημαϊκός χώρος έχει καταστεί εχθρικός απέναντι στους πατριώτες και όποιος αποτολμά να αρθρώσει έστω μία καλοπροαίρετη κριτική προς το κεντρικό αφήγημα της κεντρικής εξουσίας λιθοβολίζεται κυνικά ως «συνωμοσιολόγος».

Η φοιτητική κοινότητα της Ε.Ο.Ν. στέκεται στο πλευρό του καθηγητή Νομικής κ. Βαθιώτη και εκφράζει την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή της στο πρόσωπό του. Στην χαλεπή εποχή της παγκοσμιοποίησης, που οι παραδοσιακές αξίες απαξιώνονται, η κοινή λογική διαστρεβλώνεται και ο επιστημονικός λόγος επιστρατεύεται σε μία άθλια επιχείρηση εξαφάνισης της Εθνικής μας ταυτότητος και της Τριαδικής Πίστεως, η παρουσία πανεπιστημιακών δασκάλων, οι οποίοι αντιτίθενται στο νεοταξίτικο κατεστημένο, ξεχωρίζει ως φάρος ελευθεροφροσύνης και ελπίδας ανάμεσα σε μία σκοτεινή πνευματική ψευτοελίτ, η οποία μας καταδυναστεύει. Η Πατρίδα χρειάζεται τέτοιες λαμπρές επιστημονικές προσωπικότητες, οι οποίες θέτουν τον εαυτό τους στον δύσβατο και ανηφορικό Αγώνα για το Έθνος και τον Χριστό! 

ΑΞΙΟΣ !! 

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Ε.Ο.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου