Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ;! Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ !



Η Γερμανική εφημερίδα Die Welle δημοσίευσε εχθές έγγραφη παρέμβαση της Καγκελαρίου Μέρκελ, του Γάλλου προέδρου Μακρόν, του Γενικού Γραμματέως του Ο.Η.Ε. Αντόνιο Κουντέρες, της προέδρου της Κομισιόν Ούρσουλα Φοντελάιν, του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Ντισέλ και του προέδρου της Σενεγάλης Μακί Σαλ σύμφωνα με την οποία η κρίση του κορωνοϊού αποτελεί μια καλή ευκαιρία για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, όπως αυτή περιγράφεται στο βιβλίο «Great Reset». 

Να αναφέρουμε εδώ πως το βιβλίο αυτό κατέχει τεράστια σημασία για τους υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης και κοσμούσε το γραφείο του Μητσοτάκη.

Στο συγκεκριμένο έγγραφο έγινε μάλιστα αναφορά σε όλα τα μεγάλα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει η Ανθρωπότητα τις τελευταίες δεκαετίες, με κυριότερα τον κορωνοϊό και την κλιματική αλλαγή. Ολοκληρώθηκε με αναφορά στην «συνεργασία όλων ανθρώπων στο πλαίσιο μιας κοινής διακυβέρνησης», στην «εποπτεία του διαδικτύου» (λογοκρισία της ελεύθερης έκφρασης εις βάρος των πολιτών εντός του δικτύου μήπως...) και στην «δημιουργία νέων πανανθρώπινων αξιών». 

Ολα τα παραπάνω δεν χρειάζονται ιδιαίτερη ανάλυση για έναν σκεπτόμενο άνθρωπο, που βλέπει πίσω από τα γεγονότα. Θα περιοριστούμε στο να αναφέρουμε τα εξής. 

Πάντοτε τα καθεστώτα προκειμένου να εξασφαλίσουν την κυριαρχία τους, στους πολίτες, εκμεταλεύονταν τις άσχημες καταστάσεις και τις κάθε είδους κρίσεις που ( τυχαία ; ) προέκυπταν ώστε να προωθήσουν τα συμφέροντά τους και να επιβάλουν τις θελήσεις τους ! 

Ως Ελληνική Ορθόδοξος Νεολαία συστήνουμε και εφιστάμεθα την προσοχή σε όλους τους συμπολίτες μας ! Μην ξεχνάμε πως όμορφα λόγια και υποσχέσεις δίνουν μόνο οι δημαγωγοί !!! Μην ξεχνάμε πως η διαχείριση μιας κρίσης «για το καλό των πολιτών» δεν είναι τίποτε άλλο από την ευκαιριακή αντιμετώπιση μιας κατάστασης για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων ! 

Μεγάλη προσοχή ! Να έχουμε τον νου μας και η Παναγιά μαζί μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου