Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Μέχρι να νικηθεί ο Αττίλας !

 Γράφει ο Ηλίας Μελετίου

Ο Ρετζέπ Ταγίπ  Ερντογάν ετοιμάζεται για ένα ακόμα σόου στα κατεχόμενα, μας προκαλεί όλους και δεν υπολογίζει κανέναν, ετοιμάζεται για το 2023 (100 χρόνια τουρκικού κράτους) και έχει στο στόχαστρο και την υπόλοιπη Κύπρο μας και θέλει να βάλει το πόδι του είτε με την ομοσπονδοποίηση είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο φαντάζεται το άρρωστο μυαλό του, εμείς απολαμβάνουμε ένα «ήσυχο» καλοκαίρι στα θέρετρα και στα πάρτι αδιαφορώντας για το ραντεβού με την ιστορία.


Το δόγμα η Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάδα συμπαρίσταται πρέπει να πάει περίπατο, δεν έχει αποτελέσματα εδώ και τόσα χρόνια, Ελλάδα και Κύπρος πρέπει να είναι ένα, μην λησμονείται ότι ακόμα η Ελλάδα αποτελεί εγγυήτρια δύναμη για το μαρτυρικό νησί της Αφροδίτης!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι γεωπολιτικά ανύπαρκτη λόγω των οικονομικών συμφερόντων που έχουν χώρες μέλη της με την Τουρκία, ποτέ δεν θα κάνει τίποτα, όπως δεν έκανε όλα αυτά τα χρόνια ούτε θα βοηθήσει τον Ελληνισμό ακόμα και σε πιο δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν στο μέλλον!

Η Τουρκία και ο Ερντογάν καταλαβαίνουν μόνο την δύναμη της ισχύος, μόνο αυτή μπορεί να τους κάνει να αναθεωρήσουν τα επεκτατικά σχέδια τους και στην Κύπρο αλλά και στην Νότιο Ανατολική Μεσόγειο, όπου να είστε βέβαιοι θα επιστρέψουν οι προκλητικές ενέργειες από Σεπτέμβριο.

Η Ελλάδα πρέπει να καταστήσει σαφές σε όλους και περισσότερο στους πραγματικούς συμμάχους της αυτή την στιγμή (Αμερική, Ισραήλ, Αίγυπτος, Γαλλία) ότι είναι  αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα εθνικά της δίκαια αλλά και όλο τον Ελληνισμό μέχρις εσχάτων!

47 χρόνια μετά την εισβολή και κατοχή της Κύπρου μας από το κράτος – συμμορία. Ο εχθρός είναι ακόμη εκεί, στην Κερύνεια, στην Αμμόχωστο, στην Μόρφου. “Λερώνει” τη γη μας και τους τάφους των ηρώων μας.

Θα παραμείνουμε, πιστοί στο όραμα του Αρχηγού Διγενή, στο παράδειγμα του Κουρούπη, του Παπαμελετίου, του Κατσάνη, του Κατούντα και όλων των συμπολεμιστών τους, για μια Κύπρο Ενιαία, Ελεύθερη, Ελληνική!

Μόνη λύση η Ένωσις με την μητέρα Ελλάδα!

Υ.Γ 1 θα έρθει μια μέρα που η πράσινη γραμμή για τον Αττίλα θα έχει γίνει φυλακή…

Υ.Γ 2 Υπάρχουν φήμες που λένε για ανακοινώσεις Ερντογαν είτε για αναγνώριση  των κατεχόμενων από το Αζερμπαϊτζάν , είτε για προσάρτηση των κατεχόμενων στην Τουρκία ( πιο ακραίο αυτό )

Μακάρι να μην επιβεβαιωθεί καμία φήμη!

Υ.Γ 3 Απώλεια του 37% του εδάφους της Κύπρου μας  θάνατος ή τραυματισμός 4.500 – 6.000 στρατιωτών και αμάχων, 1.612 αγνοούμενοι, 160.000 εκτοπισμένοι, 20.000 εγκλωβισμένοι, εκατοντάδες γυναίκες της Κύπρου βιάστηκαν από τους εισβολείς.

47 χρόνια μετά ακόμα υπάρχουν αγνοούμενοι, πως γίνεται να συνομιλείς μαζί τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου