Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ




 Δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων συγκεντρώθηκαν χθες στην Αθήνα και σε πολλές πόλεις της χώρας, όπως Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Δράμα, Καβάλα, Βόλο, κ.ά., κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Συγκεκριμένα, μέλη αντιπροσωπείας του Συλλόγου μας παρευρέθηκαν δυναμικά με πανό και φυλλάδια στην πλατεία Συντάγματος. Εκεί ήρθαμε σε επαφή με πολύ κόσμο της δουλειάς, φοιτητές, μαθητές, εργαζομένους νέους και ηλικιωμένους. Από χθες τα συστημικά ΜΜΕ και τα κομματικά τρολ του διαδικτύου πανικόβλητα έχουν προχωρήσει σε υπερβολικά υβριστικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τους χιλιάδες διαδηλωτές, όπως "ψεκασμένοι, ακροδεξιοί, συνωμοσιολόγοι". Μια οργανωμένη συκοφαντική εκστρατεία κατά δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων πολιτών που διαδήλωσαν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, την κατάργηση και παραβίαση του ιατρικού απορρήτου, τους ρατσιστικούς διαχωρισμούς και τα χουντικά μέτρα της κυβέρνησης. 

 Λόγω της παρουσίας μας ως Ελληνικής Ελληνικής Νεολαίας-ΕΟΝ στη συγκέντρωση της Αθήνας θα ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ την πραγματικότητα και την αλήθεια:

✔ Τα συστημικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ήταν μερικές εκατοντάδες ατόμων, ενώ ήταν πάνω από 10 χιλιάδες οι διαδηλωτές στην Αθήνα μόνο.
✔Είπαν ότι ήταν αντιεμβολιαστές, ενώ η συγκέντρωση ήταν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και την καταπάτηση της προσωπικής ελευθερίας από την κυβερνητική χούντα. Ένα μεγάλο ποσοστό όντως είναι σκεπτικό προς τα νέα συγκεκριμένα εμβόλια για τον κορονοϊό, τα οποία είναι σε πειραματικό στάδιο και ήδη έχουν εμφανίσει πολύ σοβαρές παρενέργειες σε συμπολίτες μας, ενώ πολλοί γιατροί σε παγκόσμιο επίπεδο τα θεωρούν υπεύθυνα και για τις νέες μεταλλάξεις. Παρ' όλα αυτά στη χθεσινή συγκέντρωση παρευρέθηκαν και πολλοί εμβολιασμένοι πολίτες για να διαδηλώσουν κατά της υποχρεωτικότητας.
✔ Μίλησαν για ψεκασμένους και γραφικούς, τη στιγμή που εκτός μεμονωμένων περιπτώσεων, η μεγάλη πλειονότητα των συγκεντρωμένων ήταν Έλληνες Πατριώτες, σοβαροί και φυσιολογικοί άνθρωποι, οικογενειάρχες, εργαζόμενοι, εκπαιδευτικοί, υγειονομικοί, ιδιοκτήτες μαγαζιών της εστίασης, τους οποίους η χούντα του Μητσοτάκη με τη στήριξη της αριστεράς και των αναρχοκομμουνιστών οδηγεί στη φτωχοποίηση και στην ανεργία.

 Η αποδοχή του κόσμου στα μέλη μας ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Ακούσαμε τα προβλήματα, τις σκέψεις και τις θέσεις του απλού ελληνικού λαού. Ένα τεράστιο ποσοστό των Ελλήνων έχει απογοητευτεί και οργιστεί με την κυβέρνηση, αλλά και την αντιπολίτευση των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Ελ. ΛΥΣΗ, Νυχτα25 κτλ.  Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με την στήριξη των μεγαλοκανάλων που τρομοκρατούν, υβρίζουν και συκοφαντούν τον ελληνικό λαό, καταργεί βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, εκβιάζει υγειονομικούς και εργαζόμενους της εστίασης να προχωρήσουν σε ιατρικές πράξεις που δεν επιθυμούν, οδηγεί χιλιάδες Έλληνες στη φτώχεια, διαχωρίζει και διχάζει τον ελληνικό λαό σε "εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους", μετατρέπει ένα θέμα υγείας σε πολιτικό για να παραμείνει στην εξουσία και να εγκαθιδρύσει ένα χουντικό καθεστώς ρατσισμού, υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων, ηλεκτρονικής και ψηφιακής διακυβέρνησης και παρακολούθησης. Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία θα αντισταθεί μαζί με τον ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου