Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ - ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ



 6 χρόνια πριν το 62% των Ελλήνων είπε ένα τεράστιο ΟΧΙ στο τρίτο μνημόνιο, στους εκβιασμούς των τοκογλύφων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα νέα σκληρά μέτρα λιτότητας. Παρά τους εκβιασμούς, τις κλειστές τράπεζες, την τρομοκρατία από μεγαλοκάναλα, ο ελληνικός λαός εξέφρασε την αδιαπραγμάτευτη θέση του κατά της στοχοποιημένης φτώχειας που του επέβαλαν οι διεθνείς τοκογλύφοι. 
 Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ τότε στήριξαν με τεράστιο πάθος το ΝΑΙ. Το ΝΑΙ στα μνημόνια, στη συνέχεια της εξολόθρευσης του Ελληνικού Λαού και στην υποταγή στις Βρυξέλλες. Την ίδια ώρα οι που οι "Μενουμευρωπάκηδες" στήριζαν με φανατισμό μια ανθελληνική πολιτική, τα ΜΜΕ παρουσίαζαν δημοσκοπήσεις με "ντέρμπι", ενώ τα αποτελέσματα ήταν συντριπτικά υπέρ του ΟΧΙ.

 Κανείς μας όμως δεν πρόκειται να ξεχάσει τη μεγαλύτερη Κ...τούμπα παγκοσμίως. Η κυβέρνηση της αριστεράς πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων τη λαϊκή εντολή, την οποία υποθετικά στήριζε, και υπέγραψε το χειρότερο και τρίτο μνημόνιο που χρέωσε την Ελλάδα ακόμη 90 δισ. , ξεπούλησε τη δημόσια περιουσία στο υπερταμείο για 99 χρόνια και επέβαλλε νέα μέτρα λιτότητας,όπως αυξήσεις φόρων και μειώσεις συντάξεων. Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έστησε στον τοίχο την Ελπίδα του ελληνικού λαού και έγινε η πιο πειθήνια κυβέρνηση της αμερικανικής και γερμανικής ολιγαρχίας. 
 Μετά τη σύμπραξη των Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ στα μνημόνια, στη συμφωνία των Πρεσπών, στην υποχωρητικότητα στα εθνικά μας θέματα και στην πολιτική της αφομοίωσης των παρανόμων μεταναστών, η μόνη πολιτική ελπίδα για τη χώρα είναι η δημιουργία και η ενίσχυση πατριωτικών δυνάμεων, φορέων, κινημάτων και συλλόγων. Τα συστημικά κόμματα απέδειξαν, δυστυχώς, ότι δεν μπορούν και δεν θέλουν να καταστήσουν την Ελλάδα, μια χώρα Ελεύθερη, Ανεξάρτητη και Κυρίαρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου