Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΜΜΕ - ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ




 Δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων πολιτών συγκεντρώθηκαν χθες σε περίπου 40 πόλεις της χώρας για άλλη μια φορά κατά του απάνθρωπου και αντισυνταγματικού υποχρεωτικού εμβολιασμού. Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κατερίνη, Ρόδο, Σέρρες και σε άλλες πόλεις πραγματοποιήθηκαν δυναμικές συγκεντρώσεις και πορείες από απλούς Έλληνες Πατριώτες ενάντια στα χουντικά μέτρα της κυβέρνησης, η οποία επιβάλλει διά απειλών, τρομοκρατίας και απολύσεων τον εμβολιασμό με ένα εντελώς νέο σκεύασμα σε εκατομμύρια πολίτες που δεν επιθυμούν να το δεχθούν μέσα στο ίδιο τους το σώμα. Να θυμίσουμε ότι μόλις μια εβδομάδα πριν πάλι δεκάδες χιλιάδες Έλληνες είχαν διαδηλώσει κατά του υγειονομικού απαρτχάιντ και για άλλη μια φορά χθες ο κόσμος, παρά το μέσο του θέρους και το σύντομο των νέων διαδηλώσεων, ήταν περίπου ίδιος στον αριθμό.

 Στο Σύνταγμα αυτή τη φορά, όμως, βιώσαμε πρωτοφανή γεγονότα στη σύγχρονη ελληνική πολιτική ιστορία. Η Κυβέρνηση εντελώς αναίτια, απρόκλητα και προκλητικά, χωρίς κανένα λόγο και ανθρώπινο επιχειρησιακό σχέδιο, διέλυσε την ήρεμη συγκέντρωση περίπου 6 - 7 χιλιάδων Ελλήνων διαδηλωτών. Προφανέστατα με εντολή Μητσοτάκη και Χρυσοχοΐδη η αστυνομία διέλυσε τη συγκέντρωση η οποία μόλις είχε αρχίσει. Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα απλοί οικογενειάρχες, παππούδες, γιαγιάδες, γυναίκες και μικρά παιδιά δέχθηκαν χωρίς κανένα έλεος χημικά, φωτοβολίδες κρότου λάμψης, δυνατά εκτοπιζόμενο νερό από αύρες.
Τα μέλη του Συλλόγου μας τα οποία παρευρέθηκαν εκεί καταμαρτυρούν την αναίτια διάλυση της συγκέντρωσης από το καθεστώς του Μαξίμου, το οποίο προφανώς δεν άντεξε και δεύτερη βδομάδα τον ελληνικό λαό να αμφισβητεί ευθέως τη χουντική και αντιλαϊκή εξουσία του. 

 Εντύπωση προκαλεί, επίσης, το γεγονός ότι από την άκρα δεξιά (πρώην ΕΠΕΝίτες και ΛΑΟΣίτες της κυβέρνησης) μέχρι την άκρα αριστερά και τον αντιεξουσιαστικό (αναρχοκομμουνιστικό) χώρο,  όλο το πολιτικό σύστημα και το παρακράτος εναντιώθηκαν στους χιλιάδες Έλληνες συγκεντρωμένους. 100 περίπου αναρχοκομμουνιστές έκαναν παράνομη αντισυγκέντρωση εκτελώντας βίαιες επιθέσεις σε πολίτες που πήγαιναν προς τη λαϊκή συγκέντρωση του Συντάγματος. Συγχρόνως η αστυνομία με κυβερνητικές εντολές διέλυε βίαια τη συγκέντρωση υπέρ της Ελευθερίας του σώματος και κατά της κατάργησης του προσωπικού ιατρικού απορρήτου, ενώ τα ΜΜΕ από τα συστημικά κανάλια μέχρι φιλοΣΥΡΙΖΑ σάιτ και φυλλάδες ύβριζαν, συκοφαντούσαν και ειρωνεύονταν τους χιλιάδες Ελληνικού Λαού για ακόμη μια φορά ως "αντιεμβολιαστές, αρνητές, ψεκασμένους, ακροδεξιούς, θρησκόληπτους", κτλ. Κι αναρωτιόμαστε γιατί τόσος πανικός και τόσα ψέματα από το μιντιακό και πολιτικό σύστημα; 

 Η αλήθεια βεβαίως δεν έχει καμία σχέση με τις συγκεκριμένες συκοφαντίες των ΜΜΕ και των τρολ του διαδικτύου. Η πλειοψηφία για άλλη μια φορά των συγκεντρωμένων στο Σύνταγμα και στις άλλες πόλεις ήταν οικογενειάρχες, φυσιολογικοί άνθρωποι, υγειονομικοί εργαζόμενοι, εκπαιδευτικοί, φοιτητές, μαθητές, νοικοκύρηδες. Αυτούς τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους φαίνεται δεν μπορεί η κυβέρνηση και η αριστερή κολώνα της (ΣΥΡΙΖΑ και αναρχοκομμουνιστές) να βλέπουν να αντιδρούν στη "νέα κανονικότητα" που τους ετοιμάζουν. Μια κανονικότητα με υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, απολύσεις, ιατρικό φακέλωμα από το κράτος και ιδιωτικές επιχειρήσεις, ρατσιστικός διαχωρισμός σε "εμβολιασμένους και μη", κοινωνικές διχόνοιες, barcodeποίηση των προσώπων. Κι απ' ότι φαίνεται στο great reset της παγκοσμιοποίησης αριστεροί και φιλελεύθεροι είναι όλοι μαζί!

 Ζητάμε κι απαιτούμε από την κυβέρνηση να αφήσει επιτέλους τα πολιτικά και μικροκομματικά παιχνίδια. Την ώρα που είναι πιθανή μια νέα οικονομική κρίση, η Τουρκία απειλεί ευθέως την Πατρίδα μας, η κυβέρνηση βάζει την ελληνική κοινωνία σε επικίνδυνα παιχνίδια μόνο και μόνο προς ικανοποίηση της νέας τάξης πραγμάτων και των εκλογικών της προσδοκιών. Αφήστε επιτέλους τα χουντικά μέτρα διαχωρισμού, τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, το ηλεκτρονικό φακέλωμα, τις απειλές, την βίαιη καταστολή διαδηλώσεων και τις απολύσεις. Επενδύστε στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του πολίτη και αφήστε τον καθένα να αποφασίσει για το σώμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου