Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Μαθητές - ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ


ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ!


Πρέπει να διευκρινιστεί μια εντελώς λανθασμένη άποψη που επικρατεί στην κοινωνία αυτήν την ήδη ταραγμένη περίοδο! Κανένας από εμάς, πλην ορισμένων τραγικών εξαιρέσεων, δεν διαφωνεί, μήτε παίρνει αρνητική ή θετική θέση για τον εμβολιασμό. Ο καθένας πάνω στο σώμα του είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Και ΑΥΤΟ ακριβώς κατακρίνουμε!

Αντίστοιχα, κανένας δεν έχει δικαίωμα το να επεμβαίνει στο σώμα του συνανθρώπου του. Πόσο μάλλον, να του επιβάλλει το τι θα κάνει στο σώμα του. Νομίζω ότι κανένας από εμάς δεν διαφωνεί στο γεγονός πως η τωρινή στάση της ελληνικής κυβέρνησης( άντε και καμιάς αλληνής παρακμιακής χώρας σα τη δική μας), χαρακτηρίζεται ως ολιγαρχική και κυμαίνεται στα όρια δικτατορίας και τυραννικού καθεστώτος.

Οποιοσδήποτε με τις επαρκείς ιστορικές γνώσεις, θα μπορούσε κάλλιστα να δημιουργήσει έναν πολύ ταιριαστό συνδυασμό με την Χιτλερική Γερμανία, όπου οι Εβραίοι δεν είχαν τις ίδιες ελευθερίες με τους ‘απλούς’ ανθρώπους, έτσι και στο Ελλαδιστάν επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη, οι μη εμβολιασμένοι θεωρούνται ‘κατώτεροι’ άνθρωποι από τους εμβολιασμένους. Αυτό αποδεικνύεται κιόλας από τα «προνόμια» που απολαμβάνουν εκείνοι που έχουν προλάβει να μπουν στο τρένο σωτηρίας της ανθρωπότητας.        Ο εμβολιασμός δηλαδή!

Όπως και να ‘χει, ο κάθε άνθρωπος που πατάει σε τούτο τον μάταιο κόσμο, έχει την ελευθερία να είναι αφεντικό του ίδιου του σώματός του και του οργανισμού του. Και κανένας δεν έχει την εξουσία να του επιβάλλει κάτι διαφορετικό. Από την Αναγέννηση και τον Διαφωτισμό έως σήμερα, το άτομο είναι υπεύθυνο για το σώμα του. Καμία Κυβέρνηση και καμία υποχρέωση!


Ο Απελευθερωτής 


Μαθητικός Τομέας Ελληνικής Ορθόδοξης Νεολαίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου