Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Η κυβέρνηση συνεχίζει την προδοσία της Μακεδονίας! Φέρνουν το επόμενο διάστημα τα Μνημόνια συνεργασίας με τα Σκόπια



Όλοι θυμόμαστε τις κάλπικες ”πατριωτικές” κορώνες του Κυριάκου Μητσοτάκη και των περισσοτέρων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας όταν βρισκόντουσαν στην αξιωματική αντιπολίτευση και ο λαός διαδήλωνε σύσσωμος στους δρόμους κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών. Βέβαια η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο είχε αποσιωπήσει πλήρως τη διεξαγωγή του πρώτου τεραστίου συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκης στις 21/2/2018 στο οποίο έδωσαν παρών σχεδόν 1.000.000 Έλληνες της Μακεδονίας, αλλά είχε δώσει εντολή και στα στελέχη της να μην παραστούν. Μετά όμως από την παλλαϊκή αυτή συγκέντρωση έσπευσε να καρπωθεί υποκριτικά τις αντιδράσεις του ελληνικού λαού στέλνοντας στα δύο μόνο μεγάλα συλλαλητήρια της Αθήνας στις 4/2/2018 και στις 20/1/2019 τους ”ακρο-δεξιούς” βουλευτές της, Πλεύρη, Βορίδη, Γεωργιάδη και λοιπών ”πατριωτών”, με την ηγεσία βέβαια του κόμματος να παίρνει αποστάσεις από τα συλλαλητήρια και να μην στηρίξει έμπρακτα τις χιλιάδες κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνταν συνεχώς επί ένα χρόνο σε κάθε πόλη της Ελλάδος.

 

Η Νέα Δημοκρατία πέτυχε, λοιπόν, να ανέλθει στην εξουσία μετά την τεράστια προδοσία που διέπραξε ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζοντας το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς με ψήφους βουλευτών από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ. Η σημερινή κυβέρνηση είναι σίγουρο όμως πως θα έρθει σύντομα αντιμέτωπη με τις δυναμικές αντιδράσεις των ψηφοφόρων της αλλά και της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών, διότι όχι μόνο συνεχίζει να εφαρμόζει πιστά την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, όχι μόνο διότι οι Σκοπιανοί σε πολλές περιπτώσει παραβιάζουν άμεσα ή έμμεσα την ίδια αυτή συμφωνία χωρίς σημαντικές ενέργειες αντίδρασης από την ελληνική κυβέρνηση, αλλά και για το γεγονός ότι το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση θα φέρει στη Βουλή προς κύρωση των τριών μνημονίων συνεργασίας με τα Σκόπια.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός μετά τη ΔΕΘ έχει αποφασίσει να φέρει στη Βουλή προς επικύρωση και ψήφιση τα μνημόνια συνεργασίας με τα Σκόπια. Τα μνημόνια αυτά απορρέουν από τη Συμφωνία των Πρεσπών και επομένως εφόσον η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει να τιμά και να εφαρμόζει τη συμφωνία, είναι υποχρεωμένη να τα ψηφίσει και να τα εφαρμόσει. Με αυτόν τον τρόπο οι νεοδημοκράτες βουλευτές που θα ψηφίσουν τα μνημόνια αυτά (πιθανώς και εντός Σεπτεμβρίου), θα έχουν ψηφίσει στην ουσία κι εκείνοι τη συμφωνία των Πρεσπών, βάζοντας την υπογραφή τους σε ακόμη μία μειοδοσία.

 

Με τη ψηφοφορία αυτή είναι σίγουρο ότι θα επέλθουν τεράστιες πατριωτικές λαϊκές αντιδράσεις και κινητοποιήσεις, ενώ υπάρχει πιθανότητα να προκληθούν και πολιτικές εξελίξεις με το κυβερνών κόμμα να είναι σε αδιέξοδο. Οι ”δεξιοί” και Μακεδόνες βουλευτές αν ψηφίσουν (το πιο πιθανό σενάριο) τα μνημόνια της προδοτικής συμφωνίας, οι περισσότεροι από αυτούς θα δουν τη βουλευτική έδρα με το κυάλι στην επόμενη βουλή ενώ θα δεχθούν μεγάλη πίεση και κατακραυγή από τους ψηφοφόρους τους. Σε περίπτωση που κάποιοι δεν το πράξουν για ψηφοθηρικούς λόγους, όπως έχουν δηλώσει οι δύο πρώην πρωθυπουργοί Καραμανλής και Σαμαράς,  θα φέρουν μεγάλη ρήξη στη Νέα Δημοκρατία και άλλη μια απόδειξη στον ελληνικό λαό πως το συγκεκριμένο κόμμα πλέον έχει κλείσει το πολιτικό του ρόλο βαδίζοντας στο βάλτο των οικογενειακών τζακιών, των εθνικών μειοδοσιών, του καιροσκοπισμού και της πιστής υπακοής στις διεθνείς ελίτ της νέας τάξης πραγμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου