Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Η Ε.Ο.Ν. έξω από το Υπουργείο Παιδείας : «Διαστροφή και Ανωμαλία έξω από τα Σχολεία» !



Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-ΕΟΝ με δυναμικό κλιμάκιο στέλεχών της, έχοντας ταχθεί ολόψυχα, αμέριστα και αφοσιωτικά σ’ έναν διαρκή αγώνα για την υπεράσπιση της παραδοσιακής οικογενείας, των πολυτέκνων και την προάσπιση των καταπατηθέντων δικαιωμάτων του παιδιού, παρευρέθηκε σήμερα τ’ απόγευμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Παιδείας κατά του νέου πονηρού, υπούλου και ασέμνου μαθήματος περί «σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης», το οποίο εισάγεται προς διδασκαλία από αυτή την χρονιά στα νηπιαγωγεία και τα σχολεία της χώρας.

 

Ο Σύλλογός μας, στηρίζοντας έμπρακτα και ανεπιφύλακτα κάθε πρωτοβουλία των χριστιανικών ορθόδοξων σωματείων προς διαφύλαξη των Ελληνοπαίδων από τις ανίερες μεθοδεύσεις των παγκοσμιοποιητών, υψώσε πανό στη διαδήλωση με κεντρικό σύνθημα «ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ», τοποθετούμενος ανοιχτά, χωρίς στογγυλοποιήσεις, ισαποστακισμούς και ενδοτικές διαθέσεις, για την αληθινή ταυτότητα ενός μαθήματος, το οποίο επιδιώκει να εξοικειώσει, μυήσει και γαλουχήσει τα νέα παιδιά ξεκάθαρα στην ομοφυλοφιλία, την ηδονοκρατία και έναν χυδαίο σαρκικό τρόπο ζωής.

Η σιωνιστική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, της οποίας επιφανή στελέχη καταδικάστηκαν δικαστικώς για παιδεραστία και συμμετοχή σε κύκλωμα trafficing ανηλίκων, επιχειρεί να εκφυλίσει την ελληνική κοινωνία, πλήττοντας το πιο ευαίσθητο τμήμα της, τα παιδιά, μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα, τα οποία δεν θα αρκεστούν στο να διδάσκουν με αποδεδειγμένα ασεβές, ανήθικο και δεδηλωμένα αηδιαστικό περιεχόμενο τους μικρούς μαθητές για τα γεννήτικά του όργανα, αλλά κυρίως θα προβαίνουν σε στρατευμένη προπαγάνδα κατά της ετερόφυλης σχέσης, της μοναδικά φυσιολογικής, της δημιουργίας οικογενείας από τους νέους και των συντηρητικών αξιών. Καμμία αθωότητα, καμμία αγαθή πρόθεση και καμμία ευάρεστη προαίρεση προς όφελος των παιδιών δεν κρύβεται πίσω από ένα μάθημα, το οποίο στοχεύει στην προώθηση όλης της παρακμιακής δικαιωματιστικής ατζέντας, με προαγωγή των αμβλώσεων, των φεμινιστικών προταγμάτων μέχρι και των πιο παράλογων αιτημάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Θεωρίες περί “κοινωνικού” φύλου και εναλλακτικών σεξουαλικών συνευρέσεων διέπουν το συγκεκριμένο μάθημα, επιδιώκοντας τον εθισμό των νέων σ’ ο,τι πιο σεξουαλικά διεστραμμένο υπάρχει, για να επιτευχθεί η πολυπόθητη από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων κοινωνία της ανωμαλίας.

Ως Ε.Ο.Ν. από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε στην πρώτη γραμμή της μάχης για την προάσπιση των παραδοσιακών αξιών της κοινωνίας, την ανάδειξη της ετεροφυλίας ως της μοναδικής οδού προς την Ζωή και την Ανάσταση και φυσικά τη θωράκιση της χριστιανικής ιδιοπροσωπίας της Φυλής μας. Θα είμαστε παρόντες σ’ όλες τις μεγάλες πατριωτικές κινητοποιήσεις, που θα ακολουθήσουν, κατά όλων αυτών των κύκλων και οργανώσεων, που θέλουν μια Ελλάδα βουτηγμένη στην αμαρτία, την ακολασία και τον εωσφορισμό, μακριά από την Εκκλησία, τον Χριστό, και τους θεσμούς που ο Ίδιος ευλόγησε, την Οικογένεια!

Η Ε.Ο.Ν. δείχνει τον δρόμο, δίνει το σύνθημα και καλεί όλη την Ελληνική Νεολαία στο πλευρό της, για να δώσουμε μαζί έναν Αγώνα ευλογημένο και αγιασμένο από τον ίδιο τον Τριαδικό Θεό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου