Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Σαν σήμερα έπεσε υπέρ Πατρίδος ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Κώστας Μελιγκώνης


ΕΠΕΣΕΝ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ !

Σαν σήμερα πριν έναν χρόνο, ο καταγάλανος ελληνικός ουρανός βάφτηκε για άλλη μία φορά στα χρώματα του αίματος από ένα σπουδαίο παλληκάρι, εκλεκτό στρατιώτη και γενναίο Έλληνα, ο οποίος επέλεξε τον δύσβατο και ανηφορικό δρόμο της Αριστείας και της Αρετής από την αγάπη του για τη μάνα Ελλάδα.

Ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Κώστας Μελιγκώνης κατά τη διάρκεια νυχτερινού χερσαίου επιχειρησιακού άλματος ελευθέρας πτώσεως τραυματίστηκε θανάσιμα, πίπτοντας ωσάν τελευταίος υπερασπιστής της Φυλής μας στις αγκάλες της αιωνίου ομηρικής γής. Η θυσία του 34χρονου αλεξιπτωτιστή από το Χάβαρι Ηλείας τον κατέταξε επαξίως αναμέσα στους δεδοξασμένους και λελαμπρισμένους άνωθεν Εθνικούς μας Ήρωες, οι οποίοι υπηρέτησαν άχρι τελευταίας ρανίδος την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία του Έθνους μας σε ξηρά, θάλασσα και αέρα.

Αιωνία ευγνωμοσύνη σ' εκείνα τα υποδειγματικά στελέχη των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων, τα οποία με αυταπάρνηση νυμφεύτηκαν τον θάνατο, για να μείνουν έως τέλους πιστοί και αταλάντευτοι στο καθήκον τους. Του ανδρειωμένου ο θάνατος θάνατος δεν λογιέται! 


ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου