Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

«Έκθεση Τέχνης» στη Λένορμαν : Το απόγειο της εκσυγχρονιστικής χωματερής !



O ξεπεσμός της ανθρωπότητος στον βούρκο του σατανισμού και της μεταμοντέρας σήψης διατρέχοντας κάθε έκφανση της κοινωνικής ζωής πλέον αποτυπώνεται ανάγλυφα στη τέχνη και τον πολιτισμό, ο οποίος έχει καταστεί απροκάλυπτα φορέας όλης της εκσυγχρονιστικής χωματερής. Στο καπνεργοστάσιο της οδού Λένορμαν στην περιοχή των Σεπολίων διοργανώνεται η περιώνυμη “Έκθεση Τέχνης”. Μία αποκρουστική παρουσίαση των πιο φρικτών δημιουργημάτων, στα οποία μπορεί να καταλήξει η χυδαιότερη εκδήλωση των κατωτέρων ανθρωπίνων ενστίκτων. Μία σύνοψη όλων των εκδοχών του οικουμενικού εκφυλισμού ή άλλως το απόγειο της απολύτου κυριαρχίας της Νέας Εποχής στον καλλιτεχνικό χώρο.

Σε θέατρο, κινηματογράφο, εκθέσεις ζωγραφικής αλλά και στην μουσική, παντού ο νοσηρός σύγχρονος κόσμος προσπαθεί να επηρεάσει την ψυχολογία και το πνεύμα των Ελλήνων, να μάς αποκόψει από τις ρίζες μας και να υποβιβάσει τις έννοιες της παράδοσης και της ταυτότητας. Ακόμα και σε κάθε πόλη της χώρας το ανθρώπινο μάτι κατακλύζεται από  εικόνες υποτιθεμένων έργων απροσδιόριστου περιεχομένου, για τον ακριβή συμβολισμό και τη σαφή σημειολογία των οποίων ουδείς μπορεί να απαντήσει με αξιοπιστία.

Από τα αγάλματα των αρχαίων προγόνων μας, τα οποία είχαν ως στόχο την αγαλλίαση της ελληνικής ψυχής φτάσαμε στα άσχημα, βδελυρά και αρρωστημένα εκθέματα, τα οποία καταδεικνύουν τον ύψιστο πνευματικό εκμαυλισμό του νεωτερικού δυτικού ανθρώπου. Παντού διακρίνεται η ηγεμονία της ασχήμιας και η πιο ανίερη προσβολή των οσίων της Φυλής μας. Αν κανείς αποπειραθεί να ανοίξει την τηλεόραση, να πάει μία βόλτα στο κέντρο των Αθηνών, να επισκεφτεί μία έκθεση “τέχνης” ή κάποια θεατρική παράσταση, χωρίς να χρειάζεται να διαθέτει καμμία ιδιαίτερη γνώση τάσεων και ρυθμών, δεν θα δυσκολευτεί να βιώσει ευθύς αμέσως την αντιαισθητικότητα όλων όσα βομβαρδίζουν μανιωδώς τις αισθήσεις του. Η Ε.Ο.Ν. καταγγέλλει απερίφραστα ό,τι ανώμαλο και διεστραμμένο προτάσσει η Ν.Τ.Π και επιτρέπει η αρνησίχριστη και μισελληνική κυβέρνηση της Νέας Δικτατορίας. Στο Εθνικό Κράτος, το οποίο οραματιζόμαστε εμείς, η καλαισθησία, η συμμετρία και η προβολή υγιών και ισορροπημένων προτύπων και θεαμάτων, τα οποία εξιψώνουν την ψυχή και εξευγενίζουν τα ανθρώπινα συναιθήματα, θα έχουν πρώτη και κυρίαρχη θέση. Η Τέχνη πρέπει να αποκαθαρθεί από ο,τιδήποτε σκοταδιστικό, αποκρυφιστικό και άσεμνο, που ισοδυναμεί με βλασφημία και ανοσιουργήματα. Η Νέα εποχή με τα βγελύματα της στο σύνολό τους πρέπει να πάνε οριστικά στον καλάθο των αχρήστων της ιστορίας.

Όποιος διατηρεί επιφυλάξεις και πιστεύει ότι οι ως άνωθεν διαπιστώσεις εμφορούνται από υπερβολή ή έλλειψη καλλιτεχνικού αισθητηρίου, αρκεί να ρίξει μιά ματιά στα εκθέματα της συγκεκριμένης έκθεσης, για να ελέγξει πόσο μπορεί να αντέξει ο εσωτερικός του κόσμος μπροστά στη θέα όλων εκείνων των εκτρωμάτων, που υβρίζουν τον Χριστό, προτρέπουν σε εωσφορική μαγεία και προβαίνουν σε εξόφθλαμη σιωνιστική προπαγνάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου