Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Η θέση μας για το Κυπριακό: ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και νύχτα

Η θέση μας για το Κυπριακό
ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Η Τουρκία πάντα θα διεκδικεί όλο και περισσότερα στην Κύπρο. Με σταθερά βήματα δημιουργεί τετελεσμένα και έτσι έχει φθάσει να κατέχει την μισή Κύπρο και να απειλεί την υπόλοιπη. Ο Ερντογάν δεν προχωρεί στις γεωτρήσεις για να αυξήσει το τουρκικό ΑΕΠ. Είχε πολλούς, πιο ανώδυνους, δοκιμασμένους τρόπους να το πετύχει (διακίνηση προσφύγων και λαθρεταναστών, λαθρεμπόριο κλπ) . Οι γεωτρήσεις σκοπεύουν μόνο στην επίδειξη ισχύος, την τρομοκράτηση των Κυπρίων και την ενίσχυση του ψευδοκράτους του Ντετκας.
Από την άλλη η Κυπριακή Δημοκρατία αναλώνεται στην προσπάθεια εξευρωπαισμού και δημιουργίας οικονομικής άνθησης στο Νησί, απεμπολώντας τις εθνικά δίκαια και το αίτημα για Ένωση. Το ΑΚΕΛ, δημιούργημα των Άγγλων, είναι πολιτικός απόγονος αυτών που κατέδιδαν το 55 τους αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α. στους Άγγλους, ενώ ο Δη.Συ. παρακολουθεί παθητικά τους Τούρκους ελπίζοντας στους ξένους. Έτσι και οι νέοι Κύπριοι, εγκλωβισμένοι στην κομματική προπαγάνδα και την μονόπλευρη διδαχή της Ιστορίας κόβουν τους δεσμούς με την Ελλάδα.
Τέλος το ελληνικό κράτος παρακολουθεί τα γεγονότα στην Κύπρο εκ του μακρόθεν. Πάντα ξενόδουλο περιμένει την <<μεγάλη δύναμη >> που θα έρθει να σώσει τους Κυπρίους αδελφούς μας. Αυτή την φορά ελπίζει ότι το άκαπνο γραφειοκρατικό μόρφωμα της Ε.Ε. θα τραβήξει το αυτάκι του Ερντογάν. Είναι απελπιστικό ότι οι απόγονοι του Γρίβα, που με μία χούφτα αμούστακα αμούστακα παιδιά, κατόρθωσε να ταπεινώσει την Βρετανική αυτοκρατορία δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας.
Το χειρότερο, όμως, γίνεται στην παιδεία, η οποία έχει πάψει να μαθαίνει στα παιδιά τους αγώνες του ελληνικού έθνους για την Κύπρο μας. Τα ελληνόπουλα πλέον δεν διδάσκονται για την Ε.Ο.Κ.Α., τον Διγενή, τους ήρωες του 74, τον Ισαάκ, τον Σολωμό. Όλοι αυτοί αποτελούν για τη νεολαία στην καλύτερη περίπτωση κάποια άγνωστα πρόσωπα και στη χειρότερη κάποιους κακούς φασίστες.
Αυτό θα είναι το χειρότερο, αυτή θα είναι η καταδίκη μας. Αν χαθεί η ψυχική Ένωση  Ελλαδιτών και Κυπρίων τότε είναι σίγουρο πως θα χαθεί για πάντα και η τελωνειακή Ένωση.
Για εμάς δεν υπάρχουν Έλληνες και Κύπριοι, είμαστε ένα έθνος που απλά κατοικεί σε διαφορετικά κράτη. Για αυτό πρέπει πάση θυσία να εμπεδώσουμε και να διατηρήσουμε την κοινή μας ταυτότητα.

Απαιτούμε:
-Απομάκρυνση των εποίκων και του κατοχικού στρατού
-Διεθνή καταδίκη του Αττίλα και της κατοχής
-Κοινό μέτωπο Ελλάδας-Κύπρου στο Αιγαίο
-Αποχώρηση των βάσεων
-Προστασία της ελληνικής και κυπριακής ΑΟΖ
-Όχι στην διζωνική ομοσπονδία

Όλα αυτά μέχρι να επιτευχθεί ο τελικός μας στόχος: η ΕΝΩΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου