Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ: 100.000 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ


Νέα μεταναστευτική απειλή έρχεται από την Ανατολή καθώς τουλάχιστον 100.000 πρόσφυγες αναμένεται να εγκαταλείψουν την Κωνσταντινούπολη. Το συγκεκριμένο γεγονός προκαλεί έντονη ανησυχία στις ελληνικές αρχές, καθώς η τελευταία μεταφορά μεταναστών στην Τουρκία συνέπεσε «τυχαία» με την κατακόρυφη αύξηση των ροών στα ελληνικά νησιά.

Ο υβριδικός πόλεμος με «όπλο» το μεταναστευτικό συνεχίζεται, και εκτιμάται πως η Τουρκία θα το χρησιμοποιήσει στο έπακρο το επόμενο διάστημα για τη μέγιστη άσκηση πιέσεων στην Ελλάδα και την επίτευξη των στόχων της σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας και ανθρωπίνων ζωών.
Την πρόθεση 100.000 προσφύγων να εγκαταλείψουν την Κωνσταντινούπολη και να πάνε σε άλλες πόλεις ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού.
«Εργαστήκαμε σκληρά για να επιστρέψουν οι πρόσφυγες από τη Συρία στις πόλεις που είναι καταγεγραμμένοι. Πρέπει να σας πω πως με την προσπάθειά μας έχουν φύγει από την Κωνσταντινούπολη 9.000 οικογένειες, δηλαδή μιλάμε για 35.000 άτομα. Επίσης, έχουμε άλλες 16.000 οικογένειες που έχουν ζητήσει και αυτές να φύγουν. Άρα, με την πρώτη φορά έφυγαν 35.000 άτομα και τώρα άλλοι 65.000 άνθρωποι ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν την Κωνσταντινούπολη. Συνολικά, μιλάμε για 100.000 άτομα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου