Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Ραγδαία φθορά της δημοτικότητας της ΝΔ ! - Η Metron Analysis αποκαλύπτει !



Σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε αποτελεί πλέον γεγονός η πτώση του κυβερνώντος κόμματος από 34% το περασμένο καλοκαίρι σε μόλις 28%.

Είναι γεγονός πως η οργή των Ελλήνων πολιτών δεν μπορεί να αποκρυφεί ούτε από τις συστημικές δημοσκοπήσεις. Τα απανωτά λάθη στα οποία έχει υποπέσει το κυβερνών κόμμα το τελευταίο διάστημα.

Από την υπόθεση των εγκλημάτων παιδεραστίας και τα αυστηρά lockdown μέχρι την γενικότερη οικονομικοκοινωνική και ηθική σήψη και τον γενικό διχασμό των Ελλήνων με βάση την υποστήριξη ή την εναντίωση στον υποχρεωτικό εμβολιασμό είναι πασιφανές ότι η κυβέρνηση έχει ολοκληρωτικά χάσει την λαϊκή στήριξη.

Ως αποτέλεσμα ανοίγει πλέον το περιθώριο για τα αντικυβερνητικά πατριωτικά κόμματα που δείχνουν να φθάνουν μέχρι και το 17%.

Φαίνεται λοιπόν πως σύντομα θα έχουμε εκπλήξεις και ανατροπές εκεί που δεν θα το περιμέναμε !

Ως Ελληνική Ορθόδοξος Νεολαία-ΕΟΝ δηλώνουμε ανοικτά την αντίθεσή μας στην διαμορφωθείσα κατάσταση διχασμού των συμπολιτών μας που έχει επιβληθεί στο Ελληνικό Εθνος.

Η Πίστη μας και η Ελπίδα μας εναποτίθεται στην βοήθεια του Πανάγαθου Χριστού μας και της Πάνσεπτης Θεοτόκου που πάντοτε συνέδραμαν την Πατρίδα στις κρίσιμες στιγμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου