Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΝΟΒΕΡΟ Η ΜΥΡΤΩ ! ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !



Η Μυρτώ που είχε πέσει θύμα επίθεσης και κακοποίησης το 2012 στην Πάρο, έγινε δεκτή στο Ινστιτούτο Νευρολογίας στο Ανόβερο. Στόχος είναι να συνεχίσει εκεί το πρόγραμμα αποκατάστασης. 

Εδώ και χρόνια η νεαρή μαχήτρια της ζωής δίνει συνεχώς αγώνες με σκοπό να κερδίσει πίσω το χαμένο της χαμόγελο, το οποίο της έκλεψε με την βία ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς. 

Τα εμπόδια που συνάντησε η οικογένεια όλα αυτά τα χρόνια ήταν αρκετά, ενώ το τελευταίο διάστημα με τον κορωνοϊό η κατάσταση ήταν πραγματικά δύσκολη. Μετά από δυο χρόνια επιμονής και υπομονής, η Μυρτούλα πετάει για Αννόβερο γεμάτη ελπίδα και αισιοδοξία. Εκεί θα μείνει για τους επόμενους τρεις μήνες, έχοντας τις ευχές όλων των  Ελλήνων, καθώς και την συμπαράσταση των γονέων της, οι οποίοι αδημονούν να την δουν να καλυτερεύει ! 

Ως Ελληνική Ορθόδοξος Νεολαία-ΕΟΝ στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας στην Μυρτούλα μας, για καλήν ανάρρωση, ωφέλιμη θεραπεία και ταχεία επιστροφή στην Πατρίδα δίπλα στους αγαπημένους της ανθρώπους ! 

Ευχόμαστε στην οικογένειά της καλό κουράγιο και μακάρι ο Γολγοθάς στον οποίο έχουν μπει εδώ και τόσα χρόνια να τερματίσει σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου