Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

VIRUS OR FRAUD?


#CORONA_1  #VIRUS_OR_FRAUD? 

Κυνήγι πιστών, κλείσιμο εκκλησιών, αιρέσεις με μάσκα και κουταλάκια στους χώρους λατρείας, λουκέτο στη βασική πηγή Α.Ε.Π. της χώρας, δηλαδή στον τουρισμό- εστίαση, ασφυκτικό lockdown, το οποίο δεν αποδίδει, κοροϊδία στις καθημερινές ενημερώσεις, αλλά και αυθαιρεσίες από τους κρατικούς λειτουργούς και τα εκτελεστικά τους πρόσωπα, είναι λίγα από τα εξοργιστικά γεγονότα, τα οποία μας οδηγούν από τούδε και στο εξής, με αφορμή τον σημερινό εμβολιασμό σημαινόντων πολιτικάντηδων και γιατρών στη χώρα μας, να παραθέσουμε μία σειρά εμπεριστατωμένων ΑΡΘΡΩΝ με όνομα #virus_or_fraud?. 

Εν αρχή, διευκρινίζεται ότι η οργάνωσή μας αποτελείται κατά κύριο λόγο από νυν και μέλλοντες επιστήμονες και ο,τιδήποτε κομίζει σχετίζεται με αληθή και τεκμηριωμένα γεγονότα. Μιλάμε πάντα με αποδείξεις, με γνώμονα, όμως, τις αρχές, τις αξίες και τα ιδεώδη μας. Δεν θα εκτεθεί σε πρώτο χρόνο μία απόλυτη τοποθέτηση επί της πανδημίας, αλλά θα αφήσουμε τον μέσο αναγνώστη με την  κοινή του λογική να αξιολογήσει τα στοιχεία, που θα παραθέσουμε, και να βγάλει μόνος του τα εύλογα συμπεράσματα του. 

Βρισκόμαστε στο 2009 και μπροστά στο φόβο μιας παγκόσμιας πανδημίας γρίπης όλες οι χώρες όπως και η Ελλάδα έχουν παραγγείλει κάποια εκατομμύρια εμβόλια για άμεση χρήση. Μέσα σ' αυτές είναι και η "αγαπημένη" μας (και κολλητή του Ερντογάν) Γερμανία, η οποία προετοιμάστηκε για ένα πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού, παραγγέλνοντας 50 εκατομμύρια διπλές δόσεις του εμβολίου Pandermix, αρκετές, για να εμβολιαστούν 25 εκατομμύρια Γερμανοί, που αποτελούσαν και το 1/3 του πληθυσμού τότε. Το εμβόλιο αυτό παράχθηκε από την glaxosmithkline και περιείχε μία χημική σύνθεση, η οποία θα παρείχε ανοσία στον δεκτή, γνωστή και ως adjuvant, οι παρενέργειες της οποίας προβλημάτιζαν την επιστημονική κοινότητα. Όπως, όμως, έγινε αργότερα γνωστό μέσα από μία διαρροή των μέσων μαζικής ενημέρωσης που επιβεβαίωσε το Υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας, η κυβέρνηση, αλλά και υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί, έκαναν εμβόλιο, το οποίο κατασκευάστηκε από τον Αμερικανικό φαρμακευτικό κολοσσό Baxter, που δεν περιείχε ανοσοενισχυτικό και γι' αυτό είχε λιγότερες παρενέργειες από το Pandermix. 

ΥΓ1. Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε link: 
ΥΓ2. Οποιαδήποτε συσχέτιση γεγονότων και προσώπων εναπόκειται στη φαντασία του αναγνώστη. 
ΥΓ3. Θα ακολουθήσουν πολύ σύντομα και τα επόμενα άρθρα, τα οποία θα διελευκάνουν ακόμα περισσότερο σκοτεινές πτυχές της πανδιμικής κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου