Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Η Ε.Ο.Ν. ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥ ΙΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ



Η οργάνωσή μας πληροφορήθηκε πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής Θείας Λειτουργίας στον ιερό ναό των Αγίων Πάντων στο Κορωπί μερικοί ρουφιάνοι, αντίχριστοι χαφιέδες του αντεθνικού κράτους, υπέβαλαν ανώνυμη καταγγελία στην Αστυνομία για παρουσία πιστών μέσα στον εν λόγω ναό, με αποτέλεσμα να κοπεί πρόστιμο 1.500 ευρώ στον ιερέα και από 300 ευρώ στους επιτρόπους και τη νεωκόρο, αλλά και να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους. 

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς και να θλίβεται με το μένος, την χολή και την εμπάθεια, που εκδιπλώνουν όλοι αυτοί πρόθυμοι υποτελείς της κυβέρνησης, οι χρήσιμοι ηλίθιοί της, κατά της Εκκλησίας, ακόμα και τις διανυόμενες Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, ώστε να ικανοποιήσουν τα βαθιά τους συμπλέγματα για τους θρησκευομένους χριστιανούς. Το αθεϊστικό κατεστημένο δράττεται κάθε ευκαιρίας, προκειμένου να διώξει το ορθόδοξο ποίμνιο, να κάμψει το φρόνημά του και να το απομακρύνει συστηματικά και μεθοδικά από την πνευματική ζωή και τα μυστήρια της Εκκλησίας. 
Σε ανακοίνωση της, η Μητρόπολη Μεσογαίας δήλωσε πως οι χρηματικές ποινές θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από τα δικά της ταμεία. Με τη σειρά μας ως Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία συγχαιρούμε και όλες εκείνες τις αφανείς, αλλά αυθόρμητες, οικονομικές συνεισφορές αγάπης από μέρους των ενοριτών των Αγίων Πάντων, ώστε το επίμαχο ποσό να καλυφθεί δεόντως και μην αφαιρεθεί από τις κοινωνικές μητροπολιτικές παροχές προς τους πένητες συνανθρώπους μας.

Ο Ορθόδοξος κόσμος βρίσκεται σε πόλεμο. Έχουμε ύψιστο χρέος να οργανωθούμε και να αντιδράσουμε στοχευμένα σ' αυτόν τον καλά σχεδιασμένο διωγμό έναντι των εν Χριστώ πιστών, ο οποίος μπορεί να συγκριθεί μόνο με τις ανείπωτες διώξεις, τις οποίες ασκούσαν οι δυσσεβείς και ιερόσυλοι μπολσεβίκοι επί Σοβιετικής Ενώσεως. Διαφορετικά, η μοίρα μας ως Ορθοδόξων θα προδιαγραφεί από τους ανηλεείς και λυσσασμένους πολεμίους της Θείας Κοινωνίας και του Σταυρού, οι οποίοι στη σύγχρονη εποχή επιχειρούν να μας καθυποτάξουν κάτω από την μιαρά μπότα του μηδενισμού! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου