Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ Ε.Ο.Ν. ΠΕΙΡΑΙΑ !



Η Ε.Ο.Ν. ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΓΟ, ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ! 

Παρά την ανηλεή τρομοκρατία, τον βάναυσο εγκλεισμό και τα αδυσώπητα απαγορευτικά μέτρα της ανθελληνικής κυβέρνησης, τα παιδιά της Ελληνικής Ορθοδόξου Νεολαίας δεν εγκαταλείπουν ποτέ τον Αγώνα υπέρ του Έθνους, του Χριστού και της ημετέρας Πατρίδος. 


Χθές το πρωΐ κλιμάκιο του τοπικού παραρτήματος της Ε.Ο.Ν. στον Πειραιά πραγματοποίησε εκτεταμένης εμβέλειας κοινωνική δράση με διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε αναξιοπαθούντες Έλληνες συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν χάσει τα σπίτια τους και υποφέρουν εδώ και δεκαετίες από τη μνημονιακή λαίλαπα και τις αντιλαϊκές πολιτικές των πολιτικάντηδων.


Τα στελέχη μας, αφού διέσχισαν ένα μεγάλο μέρος των πειραϊκών συνοικιών από το κέντρο της πόλεως μέχρι την Τερψιθέα και το Πασαλιμάνι, ενίσχυσαν αρκετούς αστέγους συνανθρώπους μας και κατευθύνθηκαν στον Ι.Ν Αγίας Τριάδος Πειραιώς, όπου δώρισαν μέρος των συλλεγέντων αγαθών στην εκκλησιαστική φιλανθρωπική κίνηση "Γεύματα Αγάπης", στέλνοντας ένα συγκινητικό μήνυμα Αγάπης και Αλληλεγγύης τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων. 


Όπως κι αν επιχειρήσουν οι μειοδοτικές κυβερνήσεις να σταματήσουν τον Εθνικό μας Αγώνα, να ανακόψουν τις πολιτικές μας κινητοποιήσεις και να παρεμποδίσουν τις κοινωνικές μας δράσεις, η Ε.Ο.Ν. δηλώνει αποφασισμένη να μην υποκύψει σε κανέναν εκβιασμό και απειλή του συστήματος! 


ΝΕΕ ΚΑΙ ΝΕΑ, ΣΤΟΙΧΙΣΟΥ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου