Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Η ΕΟΝ τιμά τους Ήρωες της Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής


Το δάφνινο στεφάνι της Ελληνικής Ορθοδόξου Νεολαίας, με το οποίο κλιμάκιο της οργανώσεώς μας απέτισε φόρο τιμής στον συνταγματάρχη Γεώργιο Σαμουήλ και τα ένδοξα παλληκάρια του Συντάγματος Μακρυγιάννη, στο πλαίσιο της περσινής 75ης επετειακής εθνικοπατριωτικής εκδηλώσεως.

 Η νικηφόρος αντίσταση του φρουρίου της Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής έναντι των συμμοριτών του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ κατά τη διάρκεια της Μάχης των Αθηνών τον Δεκέμβριο του 1944 κατέστη καθοριστική για την αποτελεσματική απόκρουση του κινδύνου του ερυθρού ολοκληρωτισμού. Χάριν στην καίρια συμβολή του Συντάγματος Μακρυγιάννη στον αντικομμουνιστικό αγώνα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τα σχέδια του δωσιλόγου Ζαχαριάδη για μετατροπή της χώρας μας σε δορυφόρο της Σοβιετικής Ενώσεως ματαιώθηκαν οριστικά, το Βασίλειον της Ελλάδος διεσώθη και οι επόμενες γενεές Ελλήνων δεν έζησαν ποτέ τη φρίκη της μαρξιστικής βαρβαρότητας.

Σ' αυτούς τους ολιγαρίθμους ενόπλους υπερασπιστές του ιερού βράχου της Ακροπολέως, οι οποίοι μπορούν να αναμετρηθούν μόνο με τη μεγαλειώδη γενναιότητα των πολιορκουμένων Ισπανών Εθνικιστών του Αλκαζάρ, οι νεώτεροι Έλληνες κλίνουμε με σέβας το γόνυ συγκλονισμένοι από το διαμέτρημα και το παράδειγμα των υπερ Πίστεως και Έθνους αγωνιστών.

Η ΕΟΝ αισθανόμενη βαθέως το ιστορικό της χρέος απέναντι σ' όλους εκείνους, οι οποίοι θυσιάστηκαν, για να μας χαρίσουν την άπληστη ανάση της Ελευθείας, ήταν η μόνη νεανική πολιτική συλλογικότητα, η οποία τίμησε τους νεκρούς ήρωες της Φυλής μας, παρά την εξόφθαλμη, κυνική και προκλητική αποσιώπηση των δράσεων και των παρουσιάσεών μας από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, αλλά και από αρκετούς ιστοτόπους του εκφυλισμένου Χώρου. 

Οι πεσόντες μαχητές των Δεκεμβριανών ας γίνουν υπόδειγμα υψίστου θάρρους και συγκινητικής φιλοπατρίας για τις νέες Ελληνίδες και τους νέους Έλληνες, οι οποίοι δεν θέλουν η Πατρίδα μας να καταλήξει  στα χέρια των αθεϊστών της Αριστεράς και των συστημικών νεοταξιτών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου