Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Ε.Ο.Ν. : Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα


Καλησπέρα σε όλους και όλες ! 
Σήμερα είναι μια μέρα διαφορετική από τις υπόλοιπες λοιπόν. Μια μέρα αγάπης, μια μέρα αδελφοσύνης, μια μέρα χαράς. Η μέρα των Χριστουγέννων ! Η μέρα που γεννήθηκε ο Χριστός ! 
Η μέρα που το «Αγαπάτε αλλήλους» πήρε σάρκα και οστά !!! 

Ποιος το θυμάται αυτό σήμερα όμως ; 
Δυστυχώς φαίνεται πως αρκετοί το ξεχάσαμε...

Δώσαμε περισσότερη έμφαση στα υλικά αγαθά και ξεχάσαμε το νόημα αυτής της ημέρας. Αυτό το παρατηρούσα αρκετά τα τελευταία χρόνια...

Μέχρι που ήλθε μία ασθένεια που ονομάστηκε κορωνοϊός. Και τώρα τα Χριστούγεννα αναγκαζόμαστε να τα ζήσουμε λίγο (όχι δα και πολύ, μην φανταστείτε) διαφορετικά από ό,τι συνήθως... Μια αλλαγή λοιπόν φέρνει μια νέα κατάσταση. 
Αυτό το γεγονός όμως πως θα το αξιοποιήσουμε εμείς ;
Θα μείνουμε παθητικοί παρατηρητές ή θα το βρούμε ως έναυσμα για να ανακτήσουμε το χαμένο νόημα της εορτής της Ανθρωπιάς ; 

Ας δούμε λοιπόν τα γεγονότα ως κίνητρο για να επανέλθουμε στην αυθεντικότητα της ! Στην Αγάπη, την Προσφορά, την Ανθρωπιά, την Ελπίδα !


Η Νεολαία μας στέλνει τις θερμότερες ευχές της από καρδιάς για Καλά, Άγια, Ευλογημένα και Λευκά Χριστούγεννα σ' όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες υπό την σκέπην του Ενανθρωπισθέντος Ιησού και της Βρεφοκρατούσης Παναγίας μας! 

Χρόνια Πολλά, υγιαρά και ορθόδοξα! 🎄



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου