Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

ΕΠΕΣΕΝ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ


Ο καταγάλανος ελληνικός ουρανός βάφτηκε για άλλη μία φορά στα χρώματα του αίματος από ένα σπουδαίο παλληκάρι, εκλεκτό στρατιώτη και γενναίο Έλληνα, ο οποίος επέλεξε τον δύσβατο και ανηφορικό δρόμο της Αριστείας και της Αρετής από την αγάπη του για τη μάνα Ελλάδα.

Ο ΕΠΟΠ Λοχίας (ΠΖ) Κώστας Μελιγκώνης κατά τη διάρκεια νυχτερινού χερσαίου επιχειρησιακού άλματος ελευθέρας πτώσεως τραυματίστηκε θανάσιμα, πίπτοντας ωσάν τελευταίος υπερασπιστής της Φυλής μας στις αγκάλες της αιωνίας ομηρικής γής. Η θυσία του 34χρονου αλεξιπτωτιστή από το Χάβαρι Ηλείας τον κατέταξε επαξίως αναμέσα στους δεδοξασμένους και λελαμπρισμένους άνωθεν Εθνικούς μας Ήρωες, οι οποίοι υπηρέτησαν άχρι τελευταίας ρανίδος την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία του Έθνους μας σε ξηρά, θάλασσα και αέρα.

Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-ΕΟΝ εκφράζει σύσσωμη την υπερηφάνεια και την αιωνία ευγνωμοσύνη της σ' εκείνα τα υποδειγματικά στελέχη των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων, τα οποία με αυταπάρνηση νυμφεύτηκαν τον θάνατο, για να μείνουν έως τέλους πιστοί και αταλάντευτοι στο καθήκον τους, καθώς και τα θερμά της συλληπητήρια στην οικογένεια και το οικείο περιβάλλον του εκδημήσαντος. Του ανδρειωμένου ο θάνατος θάνατος δεν λογιέται! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου