Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Προτεινόμενα Βιβλία στη μάχη κατά των συγχρόνων Νερώνων (ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΟΝ #4)


      Γύρω σου ανθρωπιστές της δεκάρας, επαναστάτες της υπεροχής, άνθρωποι χαμένοι σε παραθρησκείες, σέχτες, «δόγματα», οι οποίοι παραδόξως θεωρούν τον εαυτό τους πιστό, αλλά πατάνε στην εκκλησιά μόνο την Ανάσταση. Ακόμα και ο άνθρωπος από το διπλανό στασίδι σε αντιμάχεται στο άνοιγμα των χώρων, όπου λαμβάνεις την πνευματική σου τροφή, λες δυο λόγια στον πλάστη σου μέσα από την καρδιά σου, βαπτίστηκες, θα παντρευτείς, θες να ζεις και να υπάρχεις. Ο καθένας βρίσκει μια δικαιολογία. «Θα κολλήσουμε, θα πεθάνουμε» σου λένε. Η πλειοψηφία αρκείται σε εκφράσεις μίσους και κακίας, όπως άλλωστε κάνουν πάντα. Δεν νιώθεις θλίψη, γιατί έχεις συνηθίσει στα χτυπήματά. Δεν πονάς πια. 
    Αυτό που σε πληγώνει περισσότερο είναι η άρνηση της Ορθόδοξης Εκκλησιάς του Χριστού από τον ίδιο της τον κλήρο και λαό. Περίμενες ως γνήσιοι χριστιανοί να αντιδράσουν, όπως τότε, στα πρώτα χρονιά που ήμασταν οι επαναστάτες της εποχής, φέρνοντας με την καθοδήγηση ΤΟΥ, το φως της γνώσης ΤΟΥ στα αδέρφια μας που δεν ΤΟΝ είχαν γνωρίσει ακόμα. Από το αίμα τόσων μαρτύρων, που αντιστάθηκαν στους Νέρωνες της εποχής, τους έκλειναν τους ναούς και τους έριχναν βορά στα λιοντάρια, η Ορθόδοξη Πίστη θέριεψε και κράτησε έως τις μέρες μας. 
    Ακολουθώντας το παράδειγμα του Αγίου Κυθήρων, ο οποίος κράτησε ψηλά τη σημαία της Πίστης μας και αδιαφόρησε για τη φοβική στάση του συνόλου της ΔΙΣ, προτείνουμε με ιδιαίτερη θέρμη τα παραπάνω βιβλία, για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι ποιοι είμαστε, πού πάμε και τι σημαίνει Έλληνας Ορθόδοξος Χριστιανός. Άραγε τι σημαίνει για σας κύριοι της ΔΙΣ;  Μήπως υποταγή στους συγχρόνους Νέρωνες ή μήπως είστε κι εσείς της αντίληψης ότι η Θεία Κοινωνία κολλάει ιό αντί για Θεό;

#ΟΤΑΝ_Ο_ΝΕΡΩΝ_ΔΙΑΤΑΖΕΙ_ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ_ΔΕΝ_ΥΠΑΚΟΥΝΕ

#ΕΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου