Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Β. ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ!

Ενώ η Πατρίδα μας βρίκεται αντιμέτωπη με σειρά απειλών, με αποκορύφωμα την πανδημία από τον κορωνοιό και φυσικά τα γεγονότα στον Έβρο, φαίνεται πως Ράμα και Ερντογάν απεργάζονται τον αφανισμό του Ελληνισμού της Β. Ηπείρου.
Ενώ, λοιπόν, καμία ευρωπαική χώρα δεν δέχεται πρόσφυγες και λαθρομετανάστες η Αλβανία προθυμοποιήθηκε να πάρει 30.000.
Την στιμή, έτσι, που το κλείσιμο των ελληνικών συνόρων και η καταδίκη του Ερντογάν από χώρες όπως η Αυστρία και η Γαλλία, έφεραν την Τουρκία σε δύσκολη θέση, η Αλβανία έτεινε χείρα βοηθείας. Είναι γνωστό, άλωστε, πως το γειτονικό κράτος αποτελεί ουσιαστικά τουρκικό προτεκτοράτο και βασίζεται οικονομικά και στρατιωτικά στην τουρκική βοήθεια.
Ο πρώην ναρκέμπορας Ραμα και ο συνεργάτης δουλέμπορων και τζιχαντιστών Ερντογάν συμπορεύονται με θύμα την Ελληνική Β. Ήπειρο. Χωρίς να αποκλείεται η ύπαρξη άλλων υπόγειων δοσοληψιών με αντάλλαγμα να πάρει η Αλβανία τους 30.000 μετανάστες, φαίνεται πως η κίνηση του Ράμα αποσκοπεί στον εποικισμό της Β. Ηπείρου.
Και όλα αυτά ενώ το ελλαδικό κράτος κόβει τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών αδερφών μας και λησμονεί την ατιμώρητη δολοφονία Κατσίφα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα Ράμα και Ερντογάν συμφώνησαν να δημιουργήσουν τρεις μουσουλμανικές πόλεις προσφύγων των δέκα χιλιάδων κατοίκων η κάθε μια, κατά μήκος των ελληνοαλβανικών συνόρων, όπως φαίνεται στον χάρτη.
Οι πόλεις αυτές θα διασπάσουν την ενότητα του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά στη διάρκεια της Ιστορίας.

Οι πρώτοι πρόσφυγες και μετανάστες που έφθασαν στην Αλβανία τοποθετήθηκαν ήδη σε προσωρινούς καταυλισμούς στην Βόρειο Ήπειρο.
Είναι προφανές ότι το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και ειδικά ο κ. Δένδιας, που κατάγεται από τη Χιμάρα, πρέπει να πράξει τα δέοντα για να αποτραπεί αυτό το έγκλημα εις βάρος του Ελληνισμού.
Ακολουθεί σχετικό σχόλιο των συναγωνιστών της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών
Να γεμίσει την Βόρειο Ήπειρο μόνιμους μετανάστες και πρόσφυγες σχεδιάζει ο Ράμα, σύμφωνα με διαρροές της Αλβανικής Κυβέρνησης, με σκοπό την αλλοίωση της περιοχής❗
➡️Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών οι καταυλισμοί θα δημιουργηθούν στην Ελληνοαλβανική μεθόριο: ΑργυρόκαστροΑγ. ΣαράνταΚορυτσά και θα φιλοξενήσουν 30.000 άτομα αρχικά, μέρος των οποίων θα χρησιμοποιηθεί ως εργατικό δυναμικό για την ανοικοδόμηση των περιοχών που επλήγησαν από τον σεισμό.
➡️Την αντίδραση του στα σχέδια του Ραμα εξέφρασε σήμερα ο πρώην Πρόεδρος της Αλβανίας Μπουγιάρ Νισάνι ο οποίος δήλωσε:
“Η κίνηση αυτή της Κυβέρνησης στρέφεται και πάλι κατά της Ελλάδας και της ΕΕ επί το πλείστον. Τούτο διότι ενώ η Αλβανία θα έπρεπε να είναι αλληλέγγυα με την Ελλάδα ώστε να εμπεδωθεί ότι τα σύνορα της Ευρώπης είναι εκεί που δίνεται η μάχη συγκράτησης των προσφύγων- μεταναστών, ο Ράμα σπάει το μέτωπο μετατοπίζοντας τη γραμμή στα μετώπισθεν”.

Ως Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία- ΕΟΝ κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου. Έστω και καθυστερημένα πρέπει να φροντίσουμε για την σκλάβα αδερφή μας, την Βόρειο Ήπειρο. Να μην επιτρέψουμε τον Εποικισμό της, που θα σημάνει την οριστική απώλειά της. Η θυσία του Κωνσταντίνου Κατσίφα μας δείχνει τον δρόμο!

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου